2777
2789
بر فرضم درگیری باشه  زائرا میرن پیاده روی اربعین  اگرررررررم درگیری باشه  بغداده

بغداد حرم و اینا نیس؟؟؟🤪

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ترسيدم يهو

نترس 

از خیل عشاق الحسین ترسیدن میخوان کاری کنن مردم نرن شایعه دزست میکنن  ببین امسال شلوغ تر میشه

اگه مشکل داخلی داشته باشن مهم نیست بین خودشونه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
عراق یه کف دست که نیست نصفه ایرانه، کل عراقو که نزدن یه گوشه شو شاید زده باشن، نجف و کربلا و کاظمین ...

واای زدن؟؟😱😱😱

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
آخه چرا میرین تو این ایام کربلا من نمیدونم اونم عراق که خودش امنیت نداره پره داعش  به خدا خود ...

چرا امام حسین راضیه...

خود ایمه سفارش کرده اند که زیارت امام حسین بروید ولو خوف و خطر داشته باشه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا امام حسین راضیه... خود ایمه سفارش کرده اند که زیارت امام حسین بروید ولو خوف و خطر داشته باشه...

غیر قرآن همه چی تحریف شده گلم 

نمیشه استناد کرد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
غیر قرآن همه چی تحریف شده گلم  نمیشه استناد کرد

عزیزم قبول دارم که ممکنه احادیث تحریف شده هم وجود داشته باشند ولی احادیث موثقی داریم که به شدت به زیارت امام حسین تاکید میکنند.

یعنی در مورد حج اگر خوف خطر جانی یا مالی بشه، وجوب برداشته میشه اما زیارت امام حسین مستحبی است که گفته اند ولو خطر جانی دارد، به این مستحب عمل کنید !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم قبول دارم که ممکنه احادیث تحریف شده هم وجود داشته باشند ولی احادیث موثقی داریم که به شدت به زی ...

امکان نداره همچین چیزی درست باشه با عقل جور درنمیاد هیچ امامی راضی به مرگ بنده ای نمیشه تحت هر شرایطی و.... 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
امکان نداره همچین چیزی درست باشه با عقل جور درنمیاد هیچ امامی راضی به مرگ بنده ای نمیشه تحت هر شرایط ...

برای من کاملا معقول به نظر میاد... ولی نه اون جوری که عقل رو عقل میدونند...