2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قبول دارم که ممکنه احادیث تحریف شده هم وجود داشته باشند ولی احادیث موثقی داریم که به شدت به زی ...

به نظرم بهتره که برن زیارت.چون غربال گری میشه از دست این ادمای بی عقل و خرافاتی راحت میشیم.اره راس میگی فقط خوبا میمونن که عقل وو کلشون هس و نمیرن تو دل جنگ اسم خودشونو میزارن شهید.اره رلس میگی

این حرف چه ربطی به اون حرف داشت؟ 

کاملا ربط داشت

شما میگی راضی به مرگ کسی نمیشه اما امام روز عاشورا با این که میدونست تمام یارانش شهید میشن گفت آیا کسی هست که مرا یاری کند.پس حرف شما اشتباست که اگر خطر جانی باشه نباید بریم چون مساله اینقدر مهمه که جون ما در برابرش بی ارزشه و البته هر کی تو این راه خسارتی ببینه جبرانش با خدا و خود امام حسینه 

👸
کاملا ربط داشت شما میگی راضی به مرگ کسی نمیشه اما امام روز عاشورا با این که میدونست تمام یارانش شهی ...

با این استدلالت نشون میده اهل گفتمان نیستی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
به نظرم بهتره که برن زیارت.چون غربال گری میشه از دست این ادمای بی عقل و خرافاتی راحت میشیم.اره راس م ...

عیب نداره اگر این عشق اسمش بیعقلیه، من بی عقلم !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...