2777
2789

من میرم پمپ بنزین پیاده نمیشم کارگرش میزنه برام چقد دستمزد میدین بهش من دو تومن دادم دیروز شاکی شد 

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم خودشون زدن اصلا پول نمی گیرن . جزو کارشونه که برا خانما بنزین بزنن

نه  جزو کارسونه برای همه بزنن.‌خانوم و اقا نداره.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

پمپ بنزینی که من میرم یک بنر زده که اصلا هیچ هزینه ای بابت زدن بنزین پرداخت نکنید 

بنده خدا کارگراش هم خیلی متشخص و با احترامند

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
دو تومن رو ديگه صدقه هم ميدي ناراحت ميشن چه برسه به دستمزد

عزیز اونا حقوق خودشون رو میگیرن کار خاصی هم نمیکنن وقتی گاز هم میزنن خودشون انجام میدن پولی هم نمیگیرن بنزینم مث اونه دیگه

👪

من خودم میزنم..شماهم خودت بزن..توهیچ جای دنیا همچین حرکتی نمیکنن خانم ها..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم