2777
2789

قرص چیه از جونت و کبدت سیر شدی!

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست من میدونم اما میترسم بهش بگم اورجینالش گیرش نیاد چون اکثرا تقلبیش تو بازاره اورجینالشم عوارض دار ...

بله منم نظرم همین بود خودمم ی مدت دنبال ی قرص لاعری بودم ولی ترسیدم بگیرم تقلبی باشه برای همین بیخالش شدم و به این نتیجه رسیدم اصل قرص لاغری نیست همه فیک هستن

چه خطرناکه پس 😨

خودم دارم استفاده میکنم اصلشو اما من قبلاهم استفاده کردم اونم ۸ ماه الانم باز دارم استفاده میکنم اما اصلشو باید گیر بیاری ک کلاه برداری داخلش زیاده بعیده بتونی براهمین بهت نگفتم ..تازه همون اصلشم ته تهش ی عوارضی داره😐😐😐😐

یک زمانی اسلیم کوئیک از داروخونه میگرفتم بیضرر بود ولی واقعا هیچی مثل رژیم اثر نداره عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم سایتش و ادمش رو ولی باز اعتماد نمیتونم بکنم 

من ازش خریدای زیادی کردم و مطمنم هزاران درصد اما خب شهرامون باهم فرق داره وگرنه بهت میگفتم من ب سایت واسه خرید ی جورابم اعتماد نمیکنم فقط حضوری