2777
2789
حالا جواب گرفتی  

اوهوم خیلی ...قبلا اره باز بعد از سه سال بی تحرکی و خوردن خوابیدن و اینا الان ۴۰ روزه مصرف کردم ۷ کیلو کم کردم دوره اولم‌ک تموم دوره دومم از دیروز من چاق نیستما اصلا فقط میخوام خیلی خیلی لاغرشم چون استعداد چاقی تو کل فامیلمونه الان میزارم وزنم افت کنه بعد میرم باشگاه واسه فرم دهی 🙄🙄🙄🙄🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون دفعه قبل ب حدی خوش استایل شدم قبل از عروسیم ک همه لذت میبردن تو فامیل و غریب و اشنا الان میخو ...

چه خوب ولی زیادی نخور .به قول دوستان همش ضرره.میگن قرصی که زود لاغر کنه توش شیشه داره نمیدونم والا.خودم اسلیم مکس گیاهیی میخوردم بد نبود.ملین بود

خوشحالی یعنی ....

[QUOTE=106799913]اوهوم خیلی ...قبلا اره باز بعد از سه سال بی تحرکی و خوردن خوابیدن و اینا الان ۴۰ روزه مصرف کردم ۷ کی ...[/QUOTE

میخوام به وزن قبل بارداریم برگردم ۵۸ کیلو ولی خب سخته من تو اون سایتی که میگم اون قرص لاغری رو ششصدو خورده ای گذاشته و لی در صورتی که فیکش سیصد و خورده ای 

چه خوب ولی زیادی نخور .به قول دوستان همش ضرره.میگن قرصی که زود لاغر کنه توش شیشه داره نمیدونم والا.خ ...

ن شیشه نداره عزیزوم امفیتامین داره حالا اینبارو تا جایی ک میخوام ب هیکلی ک بخوام برسم بعد انداممو حفظ میکنم 🙄🙄🙄

[QUOTE=106799913]اوهوم خیلی ...قبلا اره باز بعد از سه سال بی تحرکی و خوردن خوابیدن و اینا الان ۴۰ رو ...

دارو واسه تناسب اندام الان خیلی گرونه چون تحریم هستیم واسه لاغری هم باید هی پول خرج کنی متاسفانه 😐😐😐😐😐

@dokhishirazi     نتوستم ریپلایت کنم تگت کردم بله متاسفانه خیلی خیلی گرون شده الان باسگا ...

فداسرت عزیزم ...خصوصی کار میکنی ؟؟اره خورد و خوراک رژیم بیشتر از پرخوریه خودمم دستم تو خرجه میدونم حالا قبلا باز خیلی بهتربود ولی الان‌ دیگ اوجه واقعا ..چاقی واقعا معضل بدیه 🙄🙄🙄🙄🙄😐😐😐😐😐😐

فداسرت عزیزم ...خصوصی کار میکنی ؟؟اره خورد و خوراک رژیم بیشتر از پرخوریه خودمم دستم تو خرجه میدونم ح ...

نه بابا  خصوصی ۶۰۰   من ۲۳۰ پول باشگاه ۶۰ برنامه ای که م بی مینویسه میشه ۲۹۰  ولی لاغر کردن خیلی سخته مخصوصا واسه کسی که عاشق خوردن باشه مثل من اونم فست و فود بستنی شیرینی

نه بابا  خصوصی ۶۰۰   من ۲۳۰ پول باشگاه ۶۰ برنامه ای که م بی مینویسه میشه ۲۹۰  ولی لاغ ...

چ گرونه من خصوصی قرارع برم ۲۲۰ قبلا هم ۱۸۰ میدادم مگ برنامه روخود هزینه باشگاه نیست اره رژیم خیلی بینهایت سختهههههه اما درعوضش باوزن کم کردن حال روح و جسممون خوب میشه و سالم تر میشیم 😔😔😔