2777
2789
عنوان

چطور آشتی بدم عروس ومادرشوهر وخواهرشوهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 38 پست
آفرین منم نمیخوام پای خانوادش بیاد وسط وقضیه پیچیده ترشه اونوقت روزندگی مشترکشونم تأثیر میذاره

البته من شک دارم خانواده عروستون بی خبر باشن ولی اگه عروستون تظاهر میکنه که چیزی نگفته خوب شما هم بهتره به روی خودتون نیارین و از طریق داداشت اقدام کنی

از کوتاهی ماست که دیوار بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چندباراین حرفاروباگریه بهشون گفتم میگن بروباباطرفداریشونکن

وا. والا ما اینقدر عروسهامون پشت سر من و مادرم حرف میزنن... تا الان به روشون هم نیاوردم.چندباری تصمیم گرفتم برخورد کنم خجالت کشیدم.. حس زنهای خاله زنک به آدم دست میده...

داداشتو‌مجبور کن یه مدت (بدون اطلاع همسرش ) خونه مادرت نیاد تا مادرت مجبور به آشتی بشه . البته حتما بهش بگین زنش بی خبره که علیه عروستون گارد نگیره. به عروستون هم‌نگین که ممکنه جنبه نداشته باشه و بعدها بی احترامی کنه

داداشم نیاد دیدنش که میگه زنش نمیذاره باورنمیکنه هرچی بگیم

خوب پس ولشون کنین بحال خودشون چون انگار نه عروستون منطق داره نه خانوادتون. بیخود واسه خودت شر درست نکن