2777
2789
عنوان

چطور آشتی بدم عروس ومادرشوهر وخواهرشوهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 38 پست
زن داداش منم بي احترامي كرد تو خونمون داداشم دوساله نميارتش راحتيم .قبلا همش بااومدنش دعوا بين همه م ...

زن داداش من باشعوره مامانم هرچی بهش بگه حاصرجوابی نمیکنه حتی به خواهرم کع ازش کوچکتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم نیومد گفت احترامت واجب ولی ببخشیدنمیام

عروستون نیومد؟ 

به مادر عروستون زنگ بزن بگو‌راضیش کنه. بهش بگو مادر و خواهرم عصبانی بودن یه چیزی گفتن. وگرنه دخترتون خیلی دوست دارن و اصلا نمیخوان ناراحتش کنن . بگو‌اگه دخترتون دوست نداشتن خواستگاریش نمیومدن

خلاصه یه جوری مادره را راضی کن دخترش را راضی میکنه

از کوتاهی ماست که دیوار بلند است
آره یه جورایی پشیمونه ولی مغروره میگه خوب کردم اون حرفاروزدم...میشه بگی چیکارکردی

هیچی عین دور از جون احمقا رفتم بین زن و شوهر اشتی بدم برگشتن بهم گفتن تو دخالت نکن .خودشون بعدا اشتی کردن البته ولی کلی طول کشید ولی دیگه واسه کسی دل نمیسوزونم .خودشون اگه بخان بهونه پیدا میکنن اشتی میکنن.خودتو اذیت نکن

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
چطورطاقت آوردن ماهرپنجشنبه خونه مامانم جمع میشدیم الان دیگه اون جمع رونداریم ناراحتم

من با اینکه دلم شکسته ولی دنبال یه تلنگرم که آشتی بشه

چون شوهرم خیلی اذیت میشه از قهرمن با خانواده ش 

خودمم از قهر بدم میاد

ولی چه میشه کرد که حتی یه عذر خواهی کوچیک یا حتی با رفتارشون پشیمونی شون رو نشون ندادن

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
عروستون نیومد؟  به مادر عروستون زنگ بزن بگو‌راضیش کنه. بهش بگو مادر و خواهرم عصبانی بودن یه چی ...

مامانم اگه اینکاروبکنم ازم ناراحت میشه که کوچیکش کردم والا موندم حتی اگه بدونن من رفتم خونش شایدازم دلخوزسن

حتما خودتم خوبی عزیزم

من هیچوقت بی احترامی نمیکنم بهشون ، اونا هم خوبن و محترم 

ولی برادرشوهرم خیلی اخلاقش تندِ

دو سه بار به من گیر داد و باعث دعوا شد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عروستون نیومد؟  به مادر عروستون زنگ بزن بگو‌راضیش کنه. بهش بگو مادر و خواهرم عصبانی بودن یه چی ...

این خیلی راه بدیه 

ممکنه عروسشون به مادرش چیزی نگفته باشه 

یه شر هم اینجا راه بیفته چرا بی اجازه به خانوادش زنگ زدن و چیزی گفتن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامانم اگه اینکاروبکنم ازم ناراحت میشه که کوچیکش کردم والا موندم حتی اگه بدونن من رفتم خونش شایدازم ...

خوب شما باید روی دو طرف ماجرا کار کنی. اول مادر و‌خواهرت راضی کن بهشون بگو این عروسمونه زن پسر و برادرمونه. اگه باهاش قهر باشیم اول داداشمون غصه میخوره و‌ناراحت میشه. بخاطر پسر خودمون هم که شده باید باهاش مهربون باشیم. به مادرت بگو‌مادر عروسمون دخترش رو امانت دست پسر ما سپرده گناه داره و ازین‌جور  صحبتها.... قبلش میتونی با پدرت هماهنگ کنی که مثلا پدرت بگه اگه  خانواده دامادم دخترمو (شمارو) ناراحت کنن من ناراحت میشم بعد شما بگو پدر و‌مادر عروسمون هم همینطورن..

مادرت که راضی شد اگه خواستی به مادر عروستون زنگ بزن اگه نه میتونی از داداشت بخوای باهاش صحبت کنه 

از کوتاهی ماست که دیوار بلند است
این خیلی راه بدیه  ممکنه عروسشون به مادرش چیزی نگفته باشه  یه شر هم اینجا راه بیفته چرا ...

آفرین منم نمیخوام پای خانوادش بیاد وسط وقضیه پیچیده ترشه اونوقت روزندگی مشترکشونم تأثیر میذاره

خوب شما باید روی دو طرف ماجرا کار کنی. اول مادر و‌خواهرت راضی کن بهشون بگو این عروسمونه زن پسر و برا ...

میدونی چندباراین حرفاروباگریه بهشون گفتم میگن بروباباطرفداریشونکن