2777
2789
عنوان

بچه م خودشو نشون نمی‌ده⁦☹️⁩😩

188 بازدید | 19 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر ..من هفته 22 بارداریم هست و برای آنومالی و تعیین جنسیت که رفتم بچه همش خودشو جمع می‌کنه جوری که خیلی چیزاش پیدا نیست و هنوز جنسیتشو هم نمیدونم 😞و دکتر مجبور میشه که دوباره برام نوبت سونو بذاره تا جواب انومالی کامل بشه بتونم بگیرم..

میخواستم بپرسم کسی تجربه داشته که اینطوری بشه؟راه حلی دارید؟اینم بگم که شیرینی و شکلات و نوشابه برام تاثیر زیادی نداشته و باز خودشو جمع می‌کنه

البته دکتر گفت طبیعیه و بعضی بچه ها اینطورن اما بخاطر ضرر سونوگرافی دیگه نمی‌خوام هی برم سونو لطفاً کمکم کنید😣

ممنونم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

اب سررد بخور شاید تاثیر داشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دخترمن تاآخرم دکترتوشک بودجنسیتش😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب سررد بخور شاید تاثیر داشت

ممنون عزیزم...امتحان میکنم...خیلی تکون میخوره ها...یعنی روز و شب در حال تکون خوردنه ولی موقع سونو تو بدترین حالت ممکنه🤦

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دخترمن تاآخرم دکترتوشک بودجنسیتش😂

ای جااانم😍چرا نی نی های ما انقد شیطونن🤷

ممنون عزیزم...امتحان میکنم...خیلی  تکون میخوره ها...یعنی روز و شب در حال تکون خوردنه ولی موقع س ...

باحیاست بچمون😁😍 احتمالا دختره😎

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه منم اینجوری بود هرسونویی ک میرفتم یکم قره قروت میخوردم سریع پاشو بازمیکرد حالتش درست میشد

جدی؟؟یعنی قره قروت تاثیر داره؟وای خدا خیرت بده خواهر😃ایندفعه امتحان میکنم انشالله که جواب بده

مرسی

باحیاست بچمون😁😍 احتمالا دختره😎

همه همینو میگن😂😂باباش میگه این بچه فکر کنم دنیا هم بیاد با پوشکه😅

جدی؟؟یعنی قره قروت تاثیر داره؟وای خدا خیرت بده خواهر😃ایندفعه امتحان میکنم انشالله که جواب بده مرسی

بخدا.من واسه انومالی ک رفتم کلی چیزای شیرین خوردم بعد دکتره گفت اصن خودشو نشون نمیده برو یکم راه برو یه شکلات بخور بعد بیا.اومدم یکم قره قروت خوردم دیگه راه نرفتم بعد ک سونو کردم قشنگ خودشو نشون داد.

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
بخدا.من واسه انومالی ک رفتم کلی چیزای شیرین خوردم بعد دکتره گفت اصن خودشو نشون نمیده برو یکم راه برو ...

مرسی عزیزدلم😘😘خداکنه برا منم جواب بده دیگه واقعا دارم نگران میشم

بازم ممنون خانومی🥰

مرسی عزیزدلم😘😘خداکنه برا منم جواب بده دیگه واقعا دارم نگران میشم بازم ممنون خانومی🥰

فدات عزیزم ایشالا اینسری ک رفتی خودشو قشنگ نشونت میده از نگرانی در میای😘

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
سلام چیشد عزیرم فهمیدی جنسیت نی نی تونو

سلام خانومی ببخشید دیر جواب دادم چند روزه سایت نیومدم

بله پسره🤗🤗

سلام چیشد عزیرم فهمیدی جنسیت نی نی تونو

شما بهتر شدی عزیزم؟