2777
2789

سلام من میخوام برای نی نی اقدام کنم  بنظرتون جز روزای تخمک گذاری روزای دیگه نی نی دختر میشه میشه راهنمایی کنید

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دختر میخاین شما نباید به ا ر گ ا س م برسین پس روز تخمک گذاری احتمال دختر هم هست ولی هیچ چیز قطعی نیست همه چی دست خداست

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
۱۲ساعت قبلش و ۲۴ساعت بعدش ب علاوه روز تخمک گذاری احتمال پسرشدن بیشتره ی جا خوندم

ینی جز روز تخمک گذاری روزای دیگه صددرصد دختر میشه

عزیزم ربطی نداره اسپرم مرد مشخص میکنه پسر یا دختر بشه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

اگ اقدامید منو خانوما گروه تشکیل دادیم استارترجان 

اگ خاستی ۰۹۰۱۱۶۹۷۳۰۲ این شمارمه تو واتساپ پیام بده بیارمت چون نمیشه لینک داد اقا میاد تو گپ

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

شمام شیرازین؟! کدوم دکتر میرین؟!

اگ اقدامید منو خانوما گروه تشکیل دادیم استارترجان  اگ خاستی ۰۹۰۱۱۶۹۷۳۰۲ این شمارمه تو واتساپ پ ...

ممنون عزیزم باشه دستت درد نکنه الان پیام میدم 

ممنون عزیزم باشه دستت درد نکنه الان پیام میدم 

🌹😇

مریم شاکر...

خیلی خوبه😇 من میخام برم صیادی میدون صورتگر