2777
2789
میگن نامه به فرشته صحیح نیست اابته من نوشتم و به شخص من ابزارای خیلی خوبی بلدم از نامه و اینا استفاد ...

ن کلا میگن نوشتن مکتوب شدن خواسته ها خیلی خوبه شما میخوای فقط ارزوتو ب زمان حال بنویس ک بهش رسیدی با شکرگذاری....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون‌ بله اما شما میگید نامه به فرشته که اون متفاوته کمی

خب همونه البته من نشونه هایی میدیدم اون زمان ک نامه مینوشتم ک خیلی علنی بودن‌‌‌‌...میتونین نامه ب خدا بنویسید جاش یکی از دوستام مینوشت نتیجه هم گرف...البته من ک هنو نتیجه نگرفتم

خب همونه البته من نشونه هایی میدیدم اون زمان ک نامه مینوشتم ک خیلی علنی بودن‌‌‌‌...میتونین نامه ب خد ...

هر تمرینی که بهتون حس خوب میده همون بهتون جواب میده مثلا من ۵ در ۵۵ واسم عالیه

مسخرم نکن فقط😑 یکی از هم کلاسیام بود ولی صحبت و اینا نه اونم خوشش اومده بود ازم ک من ی گندایی زدم پ ...

شماره ازش نداری؟

بگرد پیداش کن 

تواینستا راحت میشه پیداش کنی

بگردی پیداش کنی خیلی از جذب راحت تره

۵ روز ۵۵ دفعه جمله ی تاکیدی مربوط به خواسنه رو میتویسیم البته نباید وقفه بیافته اکر افتاد از اول این ...

کلمه تاکیدی مثلا بگم شکر ک مثلا بهش رسیدم یا جور دیگ؟

شماره ازش نداری؟ بگرد پیداش کن  تواینستا راحت میشه پیداش کنی بگردی پیداش کنی خیلی از جذب راح ...

اینستا همون موقع ها اددش کردم ولی زدم ریمووش کردم چون دوستام گفتن ابروت ممکنه تو دانشگاه بره و اینا...دیگ هم ندیدمش روم نمیشه اددش کنم اصلا تو گروه ها درسی هم هس ولی حرف نمیزنه ... حالا من با این تفاسیر انتظار دارم اون بیاد سمتم چون نمیخوام غرورم بشکنه

کلمه تاکیدی مثلا بگم شکر ک مثلا بهش رسیدم یا جور دیگ؟

مثلا جمله ی من یکیشون این بود خدایا جونم شکرت که مبلغ.... را دریافت کردم یا خدایا شکرت که از طریقی عالی...... را دریافت کردم فکر‌کن از همین الان داریش بعد رهاش کن

رفتن شوهرم به سربازی درست شدن وام ازدواجمون رفتنمون به مشهد  خرید ی آبرسانی ک برام گرون بود ...

تو رو خدا این آخری رو بگو چه جوری

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

بچه ها من هنوز ازدواج نکرده بودم همیشه میگفتم این کلاس زبان چیه اخرم هیچی یاد نمیگیره آدم. من بچه دار بشم میرم ۲ سال خارج از کشور قشنگ بچه هام که زبانشون فول شد برمیگردم 

همیشه به شوخی بودا

الان اینطوری شد واقعا 

درصورتی که اصلا هیچ تلاشی هم نکردیم که از ایران بریم یهو شد خدایی

و من بعد ازدواجم اصلا یه بارم به فکر مهاجرت نبودم حتی...

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍