2777
2789
من چکار کنم شوهرم راضی بشه خونه بخریم خیلی بهش فکر می‌کنم کمکم کنید لطفا 😭😭

به فرشته نگهبان شوهرتون نامه بنویسین طرز نوشتن نامه هم میتونین سرچ کنین نامه به فرشته یاد بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا به منم یاد بدین تا حالا انجام ندادم🙏🏻🤩

مثلا برای آرزوی سلامتی یه عزیز یا حل مشکل و هرچیز دیگه ای .........

باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣
فک کنم هرشب باید تله پاتی بریم ک اینا یکم نرم شن😒

اره😂😂

میگم من الان دارم تلاش میکنم همسرایده المو جذب کنم

از طرفی از یه نفرخوشم اومده تو اینستا

چند بار رفتم دایرکت به بهانه ی استوری اخه سوال پرسیده بود وقتی میرفتم استوری سریع جواب پیاممو میداد ولی خیلی مغروره همیشه من باید اول پیام بدم بعد اون سریع جواب میده

الان به سرم زد از فرداشب باعکسش تله پاتی کنم ازش بخوایم بهم پیام بده

به نظرت این تله پاتی رو نباید انجام بدم چون دارم رو جذب شوهر کارمیکنم؟

اره😂😂 میگم من الان دارم تلاش میکنم همسرایده المو جذب کنم از طرفی از یه نفرخوشم اومده تو اینستا ...

سوال منم هس اخه لیست همسر ایده الو منم نوشتم ولی از طرفی واسه اینم جذب میرم نمیدونم چجور میشه تداخل پیدا نکنن😂😂 میخوای تله پاتی کن ببینم چجور میشه 

تورو خدا به منم یاد بدین تا حالا انجام ندادم🙏🏻🤩 مثلا برای آرزوی سلامتی یه عزیز یا حل مشکل و ه ...

نامه ب فرشته خوبه در این موارد ب فرشته سلامتی و یا اگ با کسی مشکل داری ب فرشته نگهبان طرف

دقیقا من هرچی که برام زیاد مهم نیس فقط ی لحظه از ذهنم رد میشه اتفاق میفته.... ولی میگن احساسات مهم ت ...

واای استرس خیلی بده من برام پیش اومده که رو یه چیز کلی تمرکز کردم ولی از یه طرفم برا چیزی که میترسیدم اتفاق بیفته استرس داشتمو دقیقا همونی پیش اومده برام که همش ترس و استرسشو داشتم

وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...
سوال منم هس اخه لیست همسر ایده الو منم نوشتم ولی از طرفی واسه اینم جذب میرم نمیدونم چجور میشه تداخل ...

باشه الان چند شبه اینستا نمیاد هرشبی که بیاد تله پاتی میکنم دوشب بیشتر انجام نمیدم

چون واسه جذب همسر به مشکل نخورم

واای استرس خیلی بده من برام پیش اومده که رو یه چیز کلی تمرکز کردم ولی از یه طرفم برا چیزی که میترسید ...

افکار منفی سرعت اتفاق افتادنش بیشتره ولی مثبت قدرتش بیشتره...چرا استرس میگیری شک و استرس کلا جذب خراب میکنن باید اعتقاد ۱۰۰ درصد داشته باشی هرچند ک خودم ب اون مرحله نرسیدم

استارتر تو بااین طرف که میخوای تاحالا باهاش رابطه داشتی درحد صحبت؟اصلا میشناستت؟ خیلی دوسش داری؟ چ ...

مسخرم نکن فقط😑 یکی از هم کلاسیام بود ولی صحبت و اینا نه اونم خوشش اومده بود ازم ک من ی گندایی زدم پروندمش بعدش دیگ رف سربازی ندیدمش فک کنم درسش تموم شد...حالا ۱ساله دارم جذب میرم ک حداقل ی جا ببینمش نتونستم حتی شده ی بار ک جذب  میرفتم همون موقع دوستم زنگ زد ک الان دیدمش و اینا ولی خودم نه‌...