2777
2789
اخه طرف نه برام خیلی مهمه برا همین اینجورم ..وسواس فکری پیدا کردم بنظرم غیرمحاله بیاد سمتم ینی دوس د ...

یه چندوقتی بهش فکر نکن 

اول با جذب چیزای کوچیک شروع کن تا انرژیت زیاد بشه وبتونی تمرکز کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا همون موقع ها اددش کردم ولی زدم ریمووش کردم چون دوستام گفتن ابروت ممکنه تو دانشگاه بره و اینا. ...

دوباره تو اینستا فالوش کن

بعدش ببین چه استوری های میزاره

شاید دیدی یه استوری گذاشت که نظرخواست بعداستوری شو ریپلای کن بعد ببین چی جوابتو میده

قرارنیست کاری کنی که غرورت بشکنه خیلی اهسته وزیرکانه برو جلو

ودرضمن اگه میخوای ابروت نره حتی به دوستای صمیمیت هم نگو میخوای چیکارکنی

واصلا نگو فالوش کردی واگه فهمیدن بگو فقط فالو کردم که پستاشو ببینم

دوباره تو اینستا فالوش کن بعدش ببین چه استوری های میزاره شاید دیدی یه استوری گذاشت که نظرخواست بعد ...

ینی زشت نیس نمیگه که طرف تو کفمه هنوز؟ اخه با ی پیج فیک فالوش کردم نه استوری میذاره ن پست....یکی از دوستامم  ازش خوشش میاد میترسم اونم بره فالوش کنه خیلی پیگیر طرفن و سر  این موضوع اذیتم کردن ولی من گفتم فراموشش کردم ک دست بردارن

ینی زشت نیس نمیگه که طرف تو کفمه هنوز؟ اخه با ی پیج فیک فالوش کردم نه استوری میذاره ن پست....یکی از ...

اگه واقعا دوسش داری نه زشت نیست

ولی چون استوری وپست نمیزاره بهونه ای نداری که بری دایرکت 

مگه همین جوری برای احوال پرسی

حواست باشه نزار دوستات بفهمن