2777
2789
بچه ها تیکه بزرگ و کوچیک چیه دیگه ؟  منظور استارتره گوشت خورشتیه  اندازه گوشت خورشتی هم ...

آخه کی میاد گوشت اندازه کف دست بندازه تو خورشت 😑😕

من اولین بار شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم پنج تکه چجوری تو بشقاب خورشت خوری جا میشه،،والا من داخل بشقاب خورشت،دوتا قاچ بادمجون،دوتا گ ...

اگه منظور شما از تیکه همون کف دسته معلومه جا نمیشه 

چون ما از همون اندازه گوشت خورشتی استفاده میکنیم ،

شما میری اندازه بادمجون میندازی تو بشقاب برای همین جا نمیشه

منم اولین باره میشنوم  گوشت خورشتی اندازه اش معلومه دیگه

آره بابا به هرکس بگی گوشت خورشتی میدونه چقدره ،به خودشون نمیبینن تیکه کنن همون اندازه که میخرن میندازن تو خورشت

اگه منظور شما از تیکه همون کف دسته معلومه جا نمیشه  چون ما از همون اندازه گوشت خورشتی استفاده ...

اها،،درسته،،،اخه ما خودمون گوسفند سر میبریم،خودمونم خورد میکنیم،هیچوقت از قصابی نگرفتم نمیدونستم گوشت خورشتی تکه هاش اندازه مشخصی داره

بگو الهی امین
اخه کلا نرمالترین اندازه ی مصرف گوشت برای هرنفر صد. گرم هستش،اینجور که شما میگی نفری نیم کیلو میخورن

نه خیر من یک کیلو سه قسمت میکنم برای خورشت،

نرمالش برلی هرروز ما که هرروز قورمه سبزی درست نمیکنم هفته ای یکباره

بقیه روزهام گوشت های دیگ استفاده میکنم

من موندم پنج تکه چجوری تو بشقاب خورشت خوری جا میشه،،والا من داخل بشقاب خورشت،دوتا قاچ بادمجون،دوتا گ ...

والله من نمیفهمم چطوری این همه گوشت رو تهیه میکنن برای یه مهمونی ساده زمانی نیست که برای هر نفر ۵ تیکه بزرگ گوشت در نظر  بگیری ما وضعمون خوبه می تونیم اینجوری مهمونی بدیم ولی واقعا اصراف خدایی هست تو خود غذا خوری ها اون رستوران خوب هم ندیدم ۵ تیکه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اها،،درسته،،،اخه ما خودمون گوسفند سر میبریم،خودمونم خورد میکنیم،هیچوقت از قصابی نگرفتم نمیدونستم گوش ...

اوکی ،حالا خوبه بدونی گوشت خورشتی اندازه مشخصی داره وهمه از تیکه گوشت خورشتی منظورشون همونه😊

والله من نمیفهمم چطوری این همه گوشت رو تهیه میکنن برای یه مهمونی ساده زمانی نیست که برای هر نفر ۵ تی ...

شما نگران گوشت ما نباش خداروشکر اینقدر داریم که میتونیم بخریم بعدش اصراف نمیشه چون همش خورده میشه 

اوکی ،حالا خوبه بدونی گوشت خورشتی اندازه مشخصی داره وهمه از تیکه گوشت خورشتی منظورشون همونه😊

نه ما همیشه برای هر خورشتی اندازه مخصوص داریم 

برای قیمه ریز 

برای قورمه درشت

خورشهای دیگه متوسط 

وای چقدر خوبه معلومات بالایی داری،مرسی که گفتی،چیز خیییلی بزرگی امشب از شما یاد گرفتم،میشه اندازشو دقیق برام بگی،مثلا 3درسه،،چهاردرچهار

بگو الهی امین
شما نگران گوشت ما نباش خداروشکر اینقدر داریم که میتونیم بخریم بعدش اصراف نمیشه چون همش خورده میشه&nb ...

عزیزم منم بالا گفتم خودمون وضعمون در حد عالی هست پس می تونیم به جای ۵ تیکه بزرگ ۲۰ تیکه بزرگ برای یه مهمونی ساده در نظر بگیریم و تهیه کنیم غذا های ما بدون گوشت غذا حساب نمیشه ولی هر چیزی حدی داره ۲ تیکه کافیه شما هم هر جوری دوست دارین مهمونی بدین به ما مربوط نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شما نگران گوشت ما نباش خداروشکر اینقدر داریم که میتونیم بخریم بعدش اصراف نمیشه چون همش خورده میشه&nb ...

خداروشکر که دارید،،،دلم از حرفت نسوخت چون هرچیو تو زندگیم کم داشته باشم،گوشت رو زیاد دارم، چون پدرشوهرم تو روستامون چوپون داره برامون گوسفند نگه میداره وماهی یکی سر میبریم،اما در کل بترس از اینه داشته هاتو بخای بکوبی تو چشم کسی که فکر میکنی نداره

بگو الهی امین