2777
2789
وای چقدر خوبه معلومات بالایی داری،مرسی که گفتی،چیز خیییلی بزرگی امشب از شما یاد گرفتم،میشه اندازشو د ...

ببین شما پروفسور ،اصلا میخوای تو گوشت نریز تو خورشت اینجوری راحت تری 

من کل اطرافیان و خودم از بچگی این مدلی خورشت خوردیم و درست کردیم حالا تو فکر کن زیاد میریزم 

نمیخواد نگران خوردن گوشت خورشنت ما باشی 😂😂

عزیزم منم بالا گفتم خودمون وضعمون در حد عالی هست پس می تونیم به جای ۵ تیکه بزرگ ۲۰ تیکه بزرگ برای یه ...

دقیقا،،،ما وضعمون بد نیست درحد متوسطیم،اما خداروشکر گوسفند پرورشی داریم وهرماه سر میبریم با پدرشوهرم نصف میکنیم،،،اما درکل موندم گوشت خالی هم که بخای بخوری با سه تا تکه سیر میشی،پنج تا که دیگه واویلا

بگو الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که دارید،،،دلم از حرفت نسوخت چون هرچیو تو زندگیم کم داشته باشم،گوشت رو زیاد دارم، چون پدرشو ...

والله فکر میکنن چون دارن باید اصراف کنن خوب بکنن به ما مربوط نیست داشتنون هم مربوط نیست خودش تو عالم خودش فکر میکنه به ما مربوطه😃

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خداروشکر که دارید،،،دلم از حرفت نسوخت چون هرچیو تو زندگیم کم داشته باشم،گوشت رو زیاد دارم، چون پدرشو ...

ببین من نخواستم بکوبم تو سر کسی ،اون چیزی که هستم گفتم حالا شما هرچی دوست داری فکر کن

شما با اندازه خوردن ما کار نداشته باشی کسی ازت نمیپرسه داری یا نداری اول خودت شروع کردی

دقیقا،،،ما وضعمون بد نیست درحد متوسطیم،اما خداروشکر گوسفند پرورشی داریم وهرماه سر میبریم با پدرشوهرم ...

ببین دیگ به شما ربط نداره با چندتا سیر میشیم 

قابل نوجه شما من خودم اصلا گوشت نمیخورم چون حالم ازش بهم میخوره ،اما به خاطر بقیه زیاد میریزم

ببین شما پروفسور ،اصلا میخوای تو گوشت نریز تو خورشت اینجوری راحت تری  من کل اطرافیان و خودم از ...

کسی نگران شما نبود،،عددی نیستی که بخام نگرانت باشم،،بعدشم من کلا بااستارتر حرف زدم وکسی دیگه رو اولش ریپلای کردم،شما بودی که خاستی مثلا بگی خیلی پولداری ونون رو میزاری وسط گوشت میخوری 

بگو الهی امین
والله فکر میکنن چون دارن باید اصراف کنن خوب بکنن به ما مربوط نیست داشتنون هم مربوط نیست خودش تو عالم ...

اتفاقا به هرکی ربط داشته باشه به شخص تو اصلا اصراف من ربطی نداره😂😂😂😂

چه فکر کرده مهمه

اتفاقا به هرکی ربط داشته باشه به شخص تو اصلا اصراف من ربطی نداره😂😂😂😂 چه فکر کرده مهمه

تو خودت فکر میکنی که به ما مربوطه که میگی عزیزم ولی بدون خیال خامه 🤗زندگی تو که تو دورترین نقطه کور زندگی منم نیست که به حرفای تو فکر کنم یا برام اهمیت داشته باشه 😄 حالا اصراف برات مهم نیست اندام برات  مهم باشه چاق نباشی تیکر لاغری بزنی 😊

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
😂😂😂 میگم چه بساطی شد این سوال استارتر 

چند نفر که مثلا تولیدی گوشت دارن نزاشتن جواب استارتر بدم😂😂😂

حالام فکر کردن خیلی مهم نمیدونم اصلا یادم رفته باهاش چت کردم

چند نفر که مثلا تولیدی گوشت دارن نزاشتن جواب استارتر بدم😂😂😂 حالام فکر کردن خیلی مهم نمیدونم اصلا ...

فکر کنم هر کسی مختار باشه هر چقدر که دوست داره تو غذاش گوشت بریزه 

ولی اینکه بگه درستش دو تکه گوشته ولاغیر به نظرم درست نیست

هر چیزی یه نُرم مشخصی داره 

و البته اون نرم نفری دو تکه گوشت تو قرمه سبزی نیست ....‌