2777
2789

ما ترمز کردیم ولی ندیدیم چی شد 

رسیدیم مقصد دیدیم ازتو ماشین صدای بچه گربه میاد!

کره خررفته بود زیرماشین ما قایم شده بود هر کار کردیم بیرون نمیومد تا از اخر با بدبختی و باز کردن زاپاس و  سه ساعت علافی کنار خیابون و زخمی شدن دست و بالمون پیداش کردیم صحیح و سالم گذاشتیمش تو جوب😁

چیزی که واسم جالب بود از فرط ناچاری زنگ زدم اتشنشانی و گفتن ادرس بدیم میایم اصلا فکرشو نمیکردم گفتم نهایتا راهنمایی میکنن!

خلاصه که خواستم بگم هر کی تو این مملکت برای اسایش بقیه زحمت میکشه خدا بهترین ها رو قسمت خودش و خانواده ش بکنه واقعا خرکیف شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یه لحظه فکر کردم تصادف کردید باهاش قلبم ریخت🥲

آره بابا آتش نشانی میاد برای حیوونا هم

واقعا قشر زحمت کشی هستن❤️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب به درک خودمون درد و گرفتاری کم داریم غصه گربه هم بخوریم

چه آدمی هستی تو

کسی که دلش برای حیوون زبون بسته نسوزه برای انسان ها هم نمیسوزه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چرا عنوانت اینجوریه

حالم خراب شد

فکر کردم گربه مرد

تصورش کردم

الان تا چند روز از ذهنم بیرون نمیره

من اصلا طاقت این صحنه هارو ندارم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خب به درک خودمون درد و گرفتاری کم داریم غصه گربه هم بخوریم

واقعا که😐

من فک کردم تصادف کردن باهاش ی لحظه قلبم وایساد بعد تو اینطوری میگی..

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چرا عنوانت اینجوریهحالم خراب شدفکر کردم گربه مردتصورش کردمالان تا چند روز از ذهنم بیرون نمیرهمن اصلا ...

نه منظورم از زیر ماشین رفتن این بود که رفت قسمت زیر ماشین😁من از شما بدترم خودم جرات نداشتم برگردم پشت سرمو نگاه کنم خداروشکر عاقبت بخیر شد