2777
2789
عنوان

اکسم

282 بازدید | 42 پست

دوستان من کات کردم سر اینکه گفتم برو ب خانوادت بگو و مادرش مخالفت کرد حتی بعد چند وقت رفتم ک برش گردونم برنگشت غرورم خورد شد حتی اما مسکل اینجاست وقتی منو میبینه چشم قره میره من ک دشمنش نیستم چرا اینجوری میکنه بخدا خیلی دلم میشکنه دلیل این رفتاراش چیه 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه اون نگاه می‌کنه برای من هرچی از دهنش اومد گفت 

به خدا من به این مادر جز خوبی کاری نکردم روز اولی که دیدمش براش هدیه خریدم ولی اون به من چیزی نداد دلم سوخت یه جاهایی کمکش کردم بعد اینطوری جواب منو داد 

و دلیلش اینه که مخالف ازدواجمون 

مگه فعلاً با این پسره هستم بهش فرصت دادم سه ماه درست کنه همه چیزو یا مادرشو راضی کنه یا خودش بیاد 

اگه دیدم انجام نمیده میرم 

و دلیلم اینه که با این پسر تا الان موندم چون شک ندارم که عاشقمه برام خیلی خرج می‌کنه خیلی