2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اخه یه کاربری بود میگفت برای هر نفر تو ماکارونی باید یه کیلو گوشت چرخ کرده ریخت فکر کنم ریاضیش خ ...

برا پست قبلیت کلی خندیدم 

این یکی از اون خنده دار تره 

برا هر نفر یه کیلو گوشت چرخ کرده؟

تاپیکی که میگی تازگی زده شده یا قدیمیه؟

من برای خودمون که سه نفریم 15تا میندازم بعد برای 15مهمون 20تا کافیه😕😕😕😕

اون چلو گوشته 

البته به اندازه هم بستگی داره 

من برای قرمه سبزی قلم با گوشتی که بهش وصله و تیکه های بزرگ 

ولی برای قیمه گوشت های ریز از قند بزرگتر 

من برای خودمون که سه نفریم 15تا میندازم بعد برای 15مهمون 20تا کافیه😕😕😕😕

حتما تکه های شما اندازه ی نخوده که براسه نفر پانزده تا میندازی،،،من تکه های گوشتم اندازه ی کف دسته،برای سه نفرمون سه تکه میندازم،اضافم میاد تازه سه تامونم گوشت دوستیم

بگو الهی امین
برا مهمونی زیاد کافیه دیگه خب تیکه های ن کوچیک ن بزرگ

ما تیکه بزرگ برمی داریم برای هر نفر یه تیکه نهایت ۲ تیکه والله ۵ تیکه چه خبره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اون چلو گوشته  البته به اندازه هم بستگی داره  من برای قرمه سبزی قلم با گوشتی که بهش وصله ...

نه بابا برای قورمه سبزی گفتم ،منم آب قلم میریزم تو خورشت،گوشت نداشته باشه اصلا نمیخورن

خونه هرکدوم از فامیل هام رفتم گوشتش زیاد بوده دیگه کمتر از سه تیکه برای هر نفر نیست

ما تیکه هامون متوسط ن کوچیکه ن بزرگ برامهمونیای شلوغ ۴ ۵ تا برا مهمونی خصوصی ۷۸تا

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
حتما تکه های شما اندازه ی نخوده که براسه نفر پانزده تا میندازی،،،من تکه های گوشتم اندازه ی کف دسته،ب ...

نه عزیزم ازجعبه کبریت بزرگتره ،نه والا من همون اندازه میخورن 

من موندم پنج تکه چجوری تو بشقاب خورشت خوری جا میشه،،والا من داخل بشقاب خورشت،دوتا قاچ بادمجون،دوتا گوجه،،دوتکه گوشت ویه کم ابگوشت میریزم سرازیر میشه 

بگو الهی امین