2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم و فراموش کنم دروغشو؟+ماجرا در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پدر مادر نداری که از یه بی سر و پا اجازه میگیری؟ببخشید اینجوری میگما🤕😘

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خب اجازه ک ن ولی باید بهم بگیم دیگ ما رابطمون کلا خیلی جدی و احساسی بود این مسائل واقعا برامون مهمه

عجب:/

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

ببخشین ایشون شمارو چی فرض کردن 

شما حبس توخونه ایشون پی خوشیاش

منطق من میگه نه 

بعد ازدودج ک بدستت میاره دیگه عادی میشین براهم الان شاید حال هوی عاشقی دارین بعد ازدواج عادی میشن این رفتارا شما میمونی  ناچاری

منطق من میگه نه

چه مشکل چرتی یجوری میگی ببخشم یا نه انگار که حالا دورازجون خیانت کرده یا چیزی کشیده چرا دو روز که با همین زندگیو به خودتون سخت میگیرین

این گیر دادنا غیرتی بازیا فقط خودتونو اذیت میکنه وگرنه کسی که بخواد کاری کنه، کارشو در هر صورت میکنه.

با کسی باشین که آدم باشه.

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

نه الان نه ان شاالله بعد از ازدواج همدیگه رو تو تنگا قرار ندین.من تو سایت زیاد میبینم خانم ها و آقایونی که میخوان طرف مقابلشون بدون اجازشون آب هم نخوره.دوست بازی نکنه تفریح نره و....این غلطه.

تو پدر مادر نداری که از یه بی سر و پا اجازه میگیری؟ببخشید اینجوری میگما🤕😘

😐😐😐😐😐😐

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بهش بگو که من واقعا بدم میاد از پنهان کاری بعداز چهار سال باید منو مثل رفیق خودت بدونی من دیگه بهت گیر نمیدم اگر بخوای بادوستات بری بیرون لطفا خواهشا حتما بهم بگو من چیزی نمیگم اما دروغ خط قرمز منه!

توبااین کارت باعث شدی من بهت شک کنم که تو چیزای مهمترو هم بتونی ازم قایم کنیو بهم نگی ...این چیزا ارزششو داره که رابطه ۴ساله ی ما حراب شه؟

اگر داره که تموم کنیم اگرنه یه بار دیگه بهت فرصت میدم و بدون که ماه همیشه پشت ابر نمیمونه😊

من خودم مثل توام ۴ساله باکسیم و خودمو گذاشتم جات

اینو میگفتم اگر خودم جای تو بودم😊