2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم و فراموش کنم دروغشو؟+ماجرا در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست

همدیگه رو خیلی محدود نکنید که مثلا هر جا میرین بهم بگید به نظرم لوس میشه موضوع

چون خیلی جاها آدم میخواد بره دلیل نداره همه رو بگه حالا ی جاهای مهم مثلا مسافرت یا مهمونی 

به نظرم چون خیلی جدی گرفتی این قضیه گفتن ها رو کارتون اینجوری شد ه

تهش هیچی نیست باور کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداییااااهفده سالته از سیزده سالگی با علی دوستی 😐

😂😂😂😂۱۷سالشه ؟؟؟

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

اره خودم زیاد محدودش کردم بچه ها واقعا قبول دارن راهو چهارساله اشتباه دارم میام

امشب باهاش حرف میزنم و بهش میگم ک تو رابطه محدودیتو بزاریم کنار

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

اون‌هزار‌کاردیگه‌هم انجام داده ،خبر نداری بخشیدن شما فایده نداره اگه نبخشی تهش جدامیشین میره بایکی دیگه اگر هم ببخشی که میمونه ،بعد پسرها نمیتونن تا ازدواج نکردن خودشونو محدرد کنن

این بچه بازیا چیه دیگه همه ب تفریح نیاز دارن فعلا ک مجردین هر وقت متاهل شدین باید از رفیق بازی و دوستاتون دست بکشید اگر از اول انقدر محدود نکرده بودید همدیگرو مجبور نمیشد ازت پنهون کنه و دروغ بگه 

دروغ میگم ؟😐😐😐

طرز بیانتونو زیاد خوشم نیومد 😃

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

مرسی ازتون ک نظر دادید

یه سری ها هم ک فقطططط دنبال سوژه و خنده هستن و خودشو خیلیییی عاقل و بزرگ میبینن لطفا برن بیرون از تاپیک من خوبه اولش گفتم میخاید متلک بگید نظر ندید اصن😒😏

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
اره خودم زیاد محدودش کردم بچه ها واقعا قبول دارن راهو چهارساله اشتباه دارم میام امشب باهاش حرف میزن ...

نه دیگه اینجوری هم نگو که تو دلش بگه به به کار غلط کردم به نفعم هم تموم شد بگو به حرمت روزای خوبمون میبخشمت.ولی تو رفتارت نشون بده که اونقدر محدودیت رو دیگه قبول نداری.مثلا خودت پیشنهاد بده بره پیش دوستاش روحیش عوض شه.