2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم و فراموش کنم دروغشو؟+ماجرا در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست
اره خودم زیاد محدودش کردم بچه ها واقعا قبول دارن راهو چهارساله اشتباه دارم میام امشب باهاش حرف میزن ...

ایول اره چون کاربدی ام نکرده درسته دروغ گفته اما ادمیزاده دوس دارهیه تایمی با دوستاش باشه مگه اینکه واسه شما کم بزار ادم ناراحت میشه من الان شوهرم بخواد با دوستاش باشه مخالفت نمیکنم چون همیسه نیازهای روحی و حسمی منو تامین میکنه شما یکم فکر کنین بعد تو ارامش با هم حرف بزنین بهم فرصت بدین  نزار از ترسش ازت چیزیو پنهون کنه  ایشالله خوشبخت بشین 

یعنی تو این ۴ سال شما هیچ دوستی نداشتین ؟که اجازه نمیدین به همدیکه تا با دوستاشون رفت و امد کنن؟

چرا عزیزم دوست ک زیاد دارم اونم داره جوری نیس ک رفت و امد نباشه ک

فقط کم ن درحد خیلییی زیاد

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم دوست ک زیاد دارم اونم داره جوری نیس ک رفت و امد نباشه ک فقط کم ن درحد خیلییی زیاد

زیادش که خوب نیس اما وقتی مجرده هفته ایی یکی دوبار بد نیس بعد که نامزد کردین کمتر میشه فقط با ارامش بگو اینارو با تهدیدو دعوا بگی مردا بهشون برمیخوره بدتر میکننمن تجربه اش رو داشتم

زیادش که خوب نیس اما وقتی مجرده هفته ایی یکی دوبار بد نیس بعد که نامزد کردین کمتر میشه فقط با ارامش ...

اره منم کلا زیادی تو همه مسائل محدودش کردم شاید دلیل دروغ و پنهان کاریش همین بوده

خیلی دلم گرفته ازش ی حال خیلی بدی دارم

نمیدونم اعتماد کنم دوباره قراره چی بشه ترسم از دروغ و پنهان کاری بعدیشه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
اره منم کلا زیادی تو همه مسائل محدودش کردم شاید دلیل دروغ و پنهان کاریش همین بوده خیلی دلم گرفته از ...

یه فرصت بهش بده  خودتو جای اون بزار محدودیت واقعا سخته ادمیزاد مثل فنره هرچی بیشتر فشارش بدی با قدرت بیشتری از دستت میپره باهاش حرف بزن هردوتون یکم بهم دیکه ازادی بدین 

هيچوقت يادم نميره وقتي مجرد بودم با ي پسر دوست بودم از بيتالك پيدا كرده بوديم همو واقعا پسر خوبي بود عاشقانه همو دوس داشتيم چند سال اينجوري حرف زديم واقعا خيلي خوب بوديم 

بعد چندسال من فهميدم اين خونشونو كلا اشتباهي بهم گفته كلا اون محله نميشينن پلاك ماشينشو دادم فاميل داشتيم دراوردن ديدم بابا اينا كلا پايين شهر زندگي ميكنن كلا تصوراتم ازش بهم خورد دنيايي كه باهاش ساخته بودم 

فقط بخاطر ي دروغش 

نتونستم كنار بيام اونموقع هم شوهرم خواستگارم بود زود بله گفتم ازدواج كردم و خيلي اشتباه كردم خب شايد اون اونجوري صلاح دونسته قبل اينكه قضاوت كني ازش دليلشو بپرس 

من طلاق ميگرفتم همون پسر اومده بود دم خونه ي مامانم اينا كه طلاقم بگيري برام قابل قبوله خواهش ميكنم برگرد 💔

هيچوقت يادم نميره وقتي مجرد بودم با ي پسر دوست بودم از بيتالك پيدا كرده بوديم همو واقعا پسر خوبي بود ...

وقتي من هروز خون گريه ميكنم بخاطر اخلاق شوهرم و تو جهنم زندگي ميكنم باعثش يك دروغ بود هم باعث زندگي من شد همم خودش 😭😭