2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک ن شوهر دارن ن بچه

391 بازدید | 44 پست

ی بچه دارم ک هنوز دوسالش نشده و من ناخاسته با قرص پیشگیری باردار شدم 😭خیلی سخته شب ده هزار بار یهویی میپرم بلند میشم هزار بار پهلو ب پهلو میشم دارم له میشم حالا دومی بیاد نمیدونم چ خاکی تو سرم باید بریزم نمیدونم واقعا چ لذتی داره ک عمرتوب پای بچه حروم کنی اخر سرم هیچی ب هیچی خدایا خستم جونمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن

خیلیا 100 ها میلیون پول حتی بیشتر خرج میکنن. 

که همون بچه بیاد تو زندگیشون:) 

دیدی؟

همیشه نیمه پر لیوان رو نگاه کن عزیزم 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

حرفتو میذارم پای خستگی بچه داری و حاملگی اسی 

ولی این حرفو هیچ وقت یه مادر نمیزنه 

خودم به شخصه جونم واسه بچم درمیره 

۱۰ تام بودن باز حرفم همین بود 

صبور باش اسی یه تایمی سخته ولی زود میگذره 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم این روزا رو گذروندم گلم

سخته ولی میگذره،الانم هردو بزرگ شدن و رفتن مدرسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بله من باهات کاملا موافقم بچه داری واقعا سختههههه

خیلیم سخته و بعدم عمرو جوونی خودتو می ذاری آخرشم می گن نمی اوردیمون

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

منم بچه هیجدع ماهه دارم و ناخاسته باردارم اما خوشحالم و از خدا ممنونم ک بدون یذره خرج و اذیت بچه سالم داده باهم بزرگ و رفیق و همبازی میشن😍🫂

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
منم این روزا رو گذروندم گلمسخته ولی میگذره،الانم هردو بزرگ شدن و رفتن مدرسه

خدا حفظشون کنه 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

خواهش می کنم الان باید تکلیفشونو انجام داد

آره ولی همین که باهم بزرگ شدن و همبازی هم هستن خوبه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️