2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم و فراموش کنم دروغشو؟+ماجرا در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میشه بگی تو و علی چندسالتونه؟

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
بچه این مگه هرجا رفتین از هم اجازه بگیرین😳

خب اجازه ک ن ولی باید بهم بگیم دیگ ما رابطمون کلا خیلی جدی و احساسی بود این مسائل واقعا برامون مهمه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

عزیزم ایده ال ترین رابطه رابطه ایه که دوطرف توش ازاد باشن نه اسیر دلیلی نداره شماها توضیح بدین کی وکجا چیکار میکردین از طرفی ازدواج نکردین که بخاین بگین من توخونه تنها موندم یا تو متعهد ومسئولی نسبت به من پس برای هم قفس درست نکنید

عزيزم حساسيت بالاي تو باعث دروغگو شدن اون ميشه وقتي كسي رو تحت فشار قرار ميدي مجبورش ميكني ك دروغ بگه

يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)

اینقد تو فشار و تحت نظر نگیرش از دسش میدی و بیشتر باعث میشه ازت مخفی کنه...نظر دوستاتم بزار برا خودشون

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

کلاازاول که همومحدودکردین کارتون اشتباه بوده.فک نکنم کات کنین ولی بیشترفک کنید و هموآزادتربزارین که مجبورنشین برایه دورهمی ساده بهم دروغ بگین چه اشکالی داره اگ هرروزبادوستاش بره بیرون

خییررررررر الان دروغ گفته تو زندگی دروغا گنده تر خواهد شدددد 

صداقت حرف اولو تو زندگی میزنه 

خیلیا هستن مومنن پاکن نماز خونن خوش اخلاقن اما تنها مشکلشون دروغ گفتنه

و همین دروغ گند زده به زندگیشون 

چون حسابدار دادگاه هستم اینو گفتم عزیزم

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین