2777
2789

منم اونو خیلیییی دوس دارم

خیلیم راحتیم

گفتم فلانی خداروشکر حالت خوبه بهتری شبیه حامله ها نیستی بعدم زدم به تخته

با خنده گفت الان چشم تو منو زمین میزنه

منم گفتم خجالت بکش من این همو تو رو دوس دارم چشمم میخوره بهت؟؟

آدم وقتی چشم میزنه که با چشم حسادت نگاه کنه

خیلی دلم گرفت

تو جمع هم همه طرف اونو گرفتن گفتن اون چه حرفیه تو ناراحت بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر بدم میاد 

ادمهای ک توهم چشم خوردن دارن هر لحظه 

مگه کی هستی چی هستی

رونالدو جنیفر لوپز و.... همه ثروتمند زیبا در سلامتی کااامل جلو چشم همه هستن

چشم نمیخورن

اونوقت اینا رو همه چشم میزنن

ملت رد دادنبهشون انرژی مثبت میدی میگن چشمم میزنیسکوت میکنی فکر میکنن حسودی کردیازش کمی فاصله بگیر ای ...

اره دقیقا 

ادم دگ نمیتونه تعریف کنه از کسی

میگه چشمم زدن

🤢🤢🤢🤢

یه چیزی بگم بعضی وقتا چشم از دوست داشتنم میاد ربطی به حسادت نداره... دوم من شخصا با ادمایی که رک میگن چشم نکنی کات کامل میکنم مستقیم که حرف بزنه یعنی یه چیزایی پشت ادم حرف زدن و اونم اینجوری داره به گوشت میرسونه و منم که ببینم کسی بر اثر بد گویی تغییر کرده و حرف طرفو باور کرده کلا میزارمش کنار اگه مجبور باشم میدونم همه چی از سر این بلند میشه و بشدت مراقبم چون میدونم پس فردا بر علیه هم توطئه چیزی میچینه .

اره دقیقا ادم دگ نمیتونه تعریف کنه از کسیمیگه چشمم زدن🤢🤢🤢🤢

تعریفم نکنی میگن حسودی کردی

کلا چون ته دلشون خوششون نمیاد از آدم هر رفتاری براشون معنی بد داره. فقط باید فاصله گرفت و‌سنگین شد

من کلا آدمی هستم که خیلی ذوق میکنم ، مثلا طرف لباسش خیلی بهش بیاد یا خیلی خوشگل باشه چهرش ، یا بچه هایی خیلی ناز و گوگولی هستن و.... اینقدر ذوق میکنم و قربون صدقشون میرم که نگو 

یه روز متأسفانه گیر همین آدما افتادم و ضربشم بد خوردم و دیگه تا عمر دارم به هیچکس کاری ندارم که یه موقع چشم نخورن🥲

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨