2777
2789

چقدر زود فراموشش کردیم😢😢😢😢چقدر ما بی وفا هستیم😞😞😞😞دهم مهر ماه اولین سالگرد آن عزیز سفر کرده شیخ جمال قاشقچی میباشد...بیایید نگذارید یادش از دلهای ما برود...به یاد اون عزیز بیایید روز دهم مهر ماه بدون قاشق غذا بخوریم😢😢😢😢😞😞😞

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای قاشق چی سالگردشه؟؟؟؟ 

خدااایا عفو کن من

تووووبه 

یادم نبود اصلا ، من بنده ی بدی هستم😢

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

خدای من....چه زود قاشقچیو فراموش کردیم....همینه،ادمیزاد همینه دیگه......😑😑😑

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
چقدر زود فراموشش کردیم😢😢😢😢چقدر ما بی وفا هستیم😞😞😞😞دهم مهر ماه اولین سالگرد آن عزیز سفر کرده ...

وای خدای من چقدر خندیدم سر صبحی😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤