2777
2789
بخدا برا منم ۱۲۰ تومن ۱۲۰ تووووومنه خیلیه ولی خب دیگه اینهمه نفرین نداره ادم دل خودشو سیاه کنه از قد ...

ميدونم منم نفرين دوس ندارم اما خب هركسي شرايط خودش رو داره شايد منم جاي اين خانوم بودم همين كارو ميكردم

ولي كلا با نفرين مخالفم

بخدا میتونسنم حداقل پول نصف داروهای شوهرمو جور کنم خدا لعنتش کنه بحق این شب

دورت بگردم اروم باش الهي خدا ب شوهرت سلامتي بده گلم

الان اوضاع اقتصادي براي همه درگيري بوجود اورده درست ميشه ان شاالله خداروشكر شوهرت زحمت كشه خدا بهتون بركت ميده توكل كن و بهش اعتماد كن

ولي اون مردك مال مردم خور شايد فردا پولتون رو بده🌹😘❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدونم منم نفرين دوس ندارم اما خب هركسي شرايط خودش رو داره شايد منم جاي اين خانوم بودم همين كارو ميك ...

منم مخالفم هر کلمه ای رو که تایپ میکنم با عذاب وجدانه ولی مجبورم میگم شاید وجدانش ب درد بیاد و پولو برگردونه

منم مخالفم هر کلمه ای رو که تایپ میکنم با عذاب وجدانه ولی مجبورم میگم شاید وجدانش ب درد بیاد و پولو ...

ميفهمم ادم بعضي وقتا كاري ك دوس نداره رو ب خاطر شرايط انجام ميده هممون همينيم

ولي خيلييي حرص دراره حقت رو بخورن اصلا بگو ١٠٠٠ تومن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😕😖😖

ميفهمم ادم بعضي وقتا كاري ك دوس نداره رو ب خاطر شرايط انجام ميده هممون همينيم ولي خيلييي حرص دراره ...

منم از همین ناراحتم. کاش جوابمو میداد میگف ده روز بیست روز یا اصلا پولتو نمیدم اینقد ناراحت نمیشدم

کجایی هستین عزیزدلم؟؟؟انشالله پولو بهتون برمیگردونه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

اگه بلاکتون کرده بود آخرین بازدیدش رو نمیدیدین عزیزم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
منم از همین ناراحتم. کاش جوابمو میداد میگف ده روز بیست روز یا اصلا پولتو نمیدم اینقد ناراحت نمیشدم

شاید الان نداشته باشه و روش نشه جواب تلفنتونو بده.ماه صفر ماه سنگینیه هیچ وقت نفرین نکن چون به خودت برمیگرده