2777
2789
عنوان

راز های زیبایی

961 بازدید | 100 پست

بچه ها بیاین هرچی سوال درمورد پوست و مو دارین بپرسیم تا هرکی بلده جواب بده.تجربه هامون  هم بگیم

مرسی اه

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پوستتون صااااف صااافه بدون یه نقطه جوش و لک

هان هان هاان؟😂

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

تاپیکه خوبی زدی عشقم😍

حالا دوستای خوشگل خودم،هرکی میدونه که چی واسه صاف وبدون جوش ولک شدن صورت وبسته شدن منافذ باز پوست خوبه،لطف کنه راهنمایی کنه❤

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
ریزش مو...گودی زیرچشم

ریزش مو قرص اکوفن با شامپوش خیلی خوبه

ناخن رو هم سفید و محکم میکنه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

کسی ضدآفتاب رنگی بیودرما داشته؟پوشش دهیش خوبه؟

نداشتم.ولی خودم از ضد آفتاب ژنو شماره۲ استفاده میکنم ک واقعا عالیه.هم ضدآفتابه هم ب عنوان کرم پودر پوست رو یکدست میکنه.اگه گرفتی حتما با اسفنج بزن ب پوستت گلم

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

من فقط میدونم کسایی که اگزما دارید من یماهه روی پام اون قسمت که اگزما بود موقع شیو بجای صابون از نرم کننده موی سر استفاده میکنم.یه دیقه میذارم بمونه رو پوستم.بعدم روزها روغن زیتون میزنم روی پام اونجا که اگزما بود یه نایلون میکشم و میذارم چندساعت بمونه.تو این یماه اگزمای پام رفته.انجام بدید ایشالا جواب بده برا شماهم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
چجوری پوستتون صااااف صااافه بدون یه نقطه جوش و لک هان هان هاان؟😂

این که شد همه چی خخ

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

تاپیکه خوبی زدی عشقم😍 حالا دوستای خوشگل خودم،هرکی میدونه که چی واسه صاف وبدون جوش ولک شدن صورت وبس ...

بخوابیم تو خواب ببینیم😅😅😅

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین