2777
2789
عنوان

راز های زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 100 پست
نداشتم.ولی خودم از ضد آفتاب ژنو شماره۲ استفاده میکنم ک واقعا عالیه.هم ضدآفتابه هم ب عنوان کرم پودر پ ...

برای پوست چرب هم خوبه؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری پوستتون صااااف صااافه بدون یه نقطه جوش و لک هان هان هاان؟😂

عزیزم واس جوش شیرپاکن فاربن مخصوص پوست های چرب رو بت پیشنهاد میکنم ک توش عصاره چای سبز هم داره.هر شب باهاش صورتت پاک کن.بعدش ی لایه بزن بمونه رو صورتت تا صبح.بعد ی هفته نتیجشو میبینی

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
عزیزم واس جوش شیرپاکن فاربن مخصوص پوست های چرب رو بت پیشنهاد میکنم ک توش عصاره چای سبز هم داره.هر شب ...

برا هر پوستی خوبه؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
نداشتم.ولی خودم از ضد آفتاب ژنو شماره۲ استفاده میکنم ک واقعا عالیه.هم ضدآفتابه هم ب عنوان کرم پودر پ ...

عزیزم‌ پوستت چربه یا معمولی؟

تارو پودم ... تو بگو ، با دل تنها چه کنم
برای موی چرب و جوش پیشونی (همه دکتری رفتم همه مدل صابون و لوسیونم زدم) چ پیشنهادی دارین

فقد محلول اریترو مایسین چار درصد عالیه برا جووووووش بزن شب تا صب بمونه فرداش بشور یا هر دوازده ساعت برن نیم ساعت بعد بشورش

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.