2777
2789
عنوان

راز های زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 100 پست
من فقط میدونم کسایی که اگزما دارید من یماهه روی پام اون قسمت که اگزما بود موقع شیو بجای صابون از نرم ...

من دستامه گاهی خوبه بازم برمیگرده

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکار خوبی بود😂😂😂👏👏

خواهش میکنم.به من میگن خدای راهکار عزیزم😎😎😎😎باشد که بهره ببرید

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
عزیزم واس جوش شیرپاکن فاربن مخصوص پوست های چرب رو بت پیشنهاد میکنم ک توش عصاره چای سبز هم داره.هر شب ...

وای من پوستم نرمال روبه خشک

یه مدت شیرپاک کن استفاده کردم الان چندسال روی بینیم جوش سرسیاه درست کرده

فقد محلول اریترو مایسین چار درصد عالیه برا جووووووش بزن شب تا صب بمونه فرداش بشور یا هر دوازده ساعت ...

مرسی عزیزم امتحان کردم خوبه اما بعد از یه جوش دوباره یه جوش دیگه در میاد

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
واسه چاقی صورت گلسیرینوباگلاب قاطی کنیدخیلی زودجواب میگیرید😄😊

چجوری باید استفاده کنیم گلی؟

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
من دستامه گاهی خوبه بازم برمیگرده

اگزما باشه خوب نمیشه‌.رفته رفته بیشتر هم میشه.دست معمولا از خشکی و مواد شوینده میشه.توام دستاتو چرب کن با روغن زیتون چندروز دستکش نایلونی بپوش.نوقع کار کردنم دستکش بپوش حتما

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
جدی؟مرسی😗قیمتش چنده؟

خواهش 

قرصش فک کنم 180 

شامپو 60 یا 70

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خواهش میکنم.به من میگن خدای راهکار عزیزم😎😎😎😎باشد که بهره ببرید

خیلی بهره بردیم😆😆خدا خیرت بده عزیزم😁

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....