2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بارداره بعد هی تو گوش شوهرم از من بد میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 53 پست
میدونی خواهرشوهرم کمک کرد شوهرم دوباره با دوستخر سابقش ارتباط برقرار کنه اونم وقتی من با شوهرم دعوا ...

سر تخته بشورنش بهتر نیست تا فقط بچع دار نشه؟😂لطفا لطفا لطفا دعاهاتو درست انتخاب کنید که مشکلاتتون ریشه ای حل شه😂وقتوخدارم نگیرید با دعاهای بی فایده😂البت که امیدوارم درست نگفته باشی و سو تفاهم بوده باشه

استارتر من برخلاف همه میگم نفرین کردی حق هم داشتی

همه اینا هم که میگن چرا نفرین کردی و ... خودشون هم بودن نفرین میکردن 

ولی بعید می‌دونم به نفرین شما این اتفاق افتاده باشه چون اگه به نفرین بود الان خیلیا باید مرده بودن🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم درک کنم!یه خواهر چرا باید اینکارارو بکنه!

چون  اوال ازدواج هر جا میرفتیم میگفت منم بیام  برا منم فلان چیز بزار 

منم بعد مدتی بهش گفتم نه گلم  ما متاهل شدیم که زندگی دو نفر داشته باشیم نمیشه هر جا بریم ببریمت مثلا با شوهرم و دوستاش وخانمهاشون بریم بیرون هر کدومشون دو نفر میرن ما باید سه نفره بریم اصلا راحت نبودم تو حرف زدن اینا میترسیدم حرفا رو ببره پیش مادرشوهرم اینا 

و از اینا ددعوا شروع شد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ای که هنوز متولد نشده، حتی هنوز روح نداره فقط یه جسم هست رو نفرین میکنی؟تازه خوشحالی فکر میکنی نفرینتم گرفته؟

هیچی نمیگم و تاپیکتو ترک میکنم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

چون اوال ازدواج هر جا میرفتیم میگفت منم بیام برا منم فلان چیز بزار منم بعد مدتی بهش گفتم نه گلم م ...

اون موقع مجرد بود؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ای که هنوز متولد نشده، حتی هنوز روح نداره فقط یه جسم هست رو نفرین میکنی؟تازه خوشحالی فکر میکنی ن ...

اره کاملا درکت میکنم منم اگه جات بود این حرفو میزدم جام نبودی ببینی چقد خون گریه کردم از دستش

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

استارتر من برخلاف همه میگم نفرین کردی حق هم داشتیهمه اینا هم که میگن چرا نفرین کردی و ... خودشون هم ...

عزیزم  من بخاطر فقط  مساله دیشب نفرین نکردم 

مثلا 

میدونی خواهرشوهرم کمک کرد شوهرم دوباره با دوستخر سابقش ارتباط برقرار کنه 

اونم  وقتی من با شوهرم دعوا کنیم یا چیزی مستقیم به اون میگه تا از فرصت استفاده کنه یا کلا به دوست دخترش میگفت ما داریم بدجور اذیتش میکنم تا بره طلاق بگیره  

و هزارتا دروغ پشت سرم گفته

اینم یه نمونه کوچک

اون موقع مجرد بود؟

اره مجرد بود الان که متاهل   اصلا نمیزار  خانواده شوهرش باش جای برن همش مادرشو  میبره ومیرن تفریح خودش و شوهرش و مادرش فقد   بعد انتظار داره   مت باماشین خودمون بریم دختر دایی ها وپسر عموهای  که خواهر شوهرم ازشون راضیه رو با ماشینمون برداریم  وبریم دنبال خواهرشوهرم  چون خودش زنگ میزنه به شوهرم اینو میگه فلانی و فلانی رو بیار و بیا دنبالمون

عزیزم من بخاطر فقط مساله دیشب نفرین نکردم مثلا میدونی خواهرشوهرم کمک کرد شوهرم دوباره با دوستخر سا ...

چه پرروووو 

والا نفرین هم کمشه 

مگه شما بچه نداری؟؟؟

مگه بچه شما معصوم نیست؟؟؟

یه عمه چطور می‌تونه اینکار رو کنه واقعا؟؟؟

بعد من زن داداشم میاد یه وقت از برادرم گله می‌کنه والا کلی با برادرم دعوا میکنم وقتی میبینم زن داداشم حق داره

استارتر من برخلاف همه میگم نفرین کردی حق هم داشتیهمه اینا هم که میگن چرا نفرین کردی و ... خودشون هم ...

کاش منم عین همه اونای که میگفتن   چرا  نفرین  میکنی  و بیخال باش اونا چون دردمو نکشیدن برا همین درکی ندارن از حالم

شوهرت چرا همش به حرف خواهرش گوش میدع

چون بچه ننه س از شانس بدم بخدا عین پروانه دورش میگردم ولی نمک نشناسه همش بهترینها رو براش مهیا میکنمث تو هر مناسبتی هدیه و اینا قربون صدقش میرفتم ولی فایده نداره که نداره

اره کاملا درکت میکنم منم اگه جات بود این حرفو میزدم جام نبودی ببینی چقد خون گریه کردم از دستش

من خودم خیلی کینه ای ام، جوری که یه نفر بهم ظلم کرده بود و حتی به این فکر میکردم برم پول بدم چندنفر بریزن بزننش و ماشینشو خرد کنن، میفهمم میگی خواهر شوهرم بده، میگم فقط خودشو نفرین کن، و اینکه قطع رابطه کن باهاشون، میخوای چیکار اینا رو؟خودمم قطع رابطه ام با خانواده شوهرم

ولی میگم جنین الان قد نخوده گناه داره🥲

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷