2777
2789

سلام بچه ها فردا میرم آزمایش بتا برای بارداریمیشه برام دعا کنید که خارج رحمی نباشه آخه من سابقه خارج رحمی دارم و الان هم علائمش رو دارم مثل درد شانه و بین دو کتف 😢

خیلی ناراحتم خیلی چون من سر بارداری , قبلیم وحشتناک جراحی, شدم 😞😢

دکترم گفت چیزی تا مردنت نمونده بود.. 

میشه واسم دعا کنین که باردازی خارج رحمی دیگه نداشته باشم؟! 

اگه خدا قسمت کنه اخرهفته میرم کربلا دعاتون میکنم..😢

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم بارداری خارج رحمی رو دارم ولی نمیدونم باردارم یانه فردت معلوم میشه 😞

بد به دلت راه نده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم بارداریم خارج رحم بود اصلا داغون شدم چند وقت از اون بارداریت میگزر؟ مشکلت چی بود فهمیدی؟عکس رنگی دادی اخه برای منو اصلا نفهمیدن چرا اینطور شد الانم لوله چپم مسدود شد خدا کمکت کنه و سالم باشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
علائم بارداری خارج رحمی رو دارم ولی نمیدونم باردارم یانه فردت معلوم میشه 😞

اون علایم بیخوده باور کن منم یه بار داشتم درحالی ک اصلا اقدام نبودم درد پهلو درد شانه توکل کن ب خدا 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان