سلام دوستای عزیزم من تازه واردم زیاد بلد نیستم چی بگمو چکار کنم.ولی دخترمو میبرم کلاس زبان الان ترم دومشه خیلی چیزاااا یاد گرفته خیلیم علاقه داره ولی فهمیدم که تو این سه ماه دوتا کتاب ک خریدم براش هی دارن مرور میکنن در صورتی که دخترم همه رو بلده .معلمشون میگه تا یه ترم دیگه باید مرور شه منم دودل شدم میگم اخه بیخودیه وقتی بلده میره اونجا فقط نقاشی میکشه 😥😥😥باباشم دخالتی نمیکنه ..حالا ببرمش یه اموزشگاه دیگه یا کلا نره بهتره؟؟؟؟اگه اوموزشگاه خوب تو اراک بلدید بگید ممنونتون میشم دوستان😘
من خودم مدرس هستم اما مخالف رفتن کودک به کلاس زبان هستم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چون ی چیز هزار بار برای کودک تکرار میکنن اگه همین باشه که خیلی خوبه.متاسفانه اموزش زبان تو ایران از پایه غلط.و بچه هارو تو کلاس فقط با نقاشی و بازی سرشون گرم میکنن.مادرای بدبختم فقط پولشون هدر میره از هر 100 تا کودک به جرات میتونم بگم ققط یکی اونم با کمک خانواده ممکنه پیشرفت کنه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم میشه یه توضیح کوچیک بدی که چرا مخالفی.من همین یه دخترو دارم تصمیم دارم که بهترین تصمیمارو براش ...
دلیلش گفتم.من خودمم دختر دارم.ترجیح میدم بفرستم کلاس شنا و موسیقی تا روحش آروم باشه.شنا هم که کلا لازم ی خانوم بلد باشه در حد حرفه ای.