سلام دوستای عزیزم من تازه واردم زیاد بلد نیستم چی بگمو چکار کنم.ولی دخترمو میبرم کلاس زبان الان ترم دومشه خیلی چیزاااا یاد گرفته خیلیم علاقه داره ولی فهمیدم که تو این سه ماه دوتا کتاب ک خریدم براش هی دارن مرور میکنن در صورتی که دخترم همه رو بلده .معلمشون میگه تا یه ترم دیگه باید مرور شه منم دودل شدم میگم اخه بیخودیه وقتی بلده میره اونجا فقط نقاشی میکشه 😥😥😥باباشم دخالتی نمیکنه ..حالا ببرمش یه اموزشگاه دیگه یا کلا نره بهتره؟؟؟؟اگه اوموزشگاه خوب تو اراک بلدید بگید ممنونتون میشم دوستان😘
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بله کاملا صحیح عزیزم..ولی دوس داشتم وقتی رفت اول یا دوم راهنمایی خودش بتونه تدریس کنه😥
بذار بره راهنمایی براش معلم خصوصی درست حسابی بگیر تو یکسال کاملا مسلط میشه عزیزم.من برای دختر خودمم همین کار میکنم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اوکی مرسی بابت راهنمایی خوبتون.پس یا الونمیبرمش کلاس شنا یا مهد ک فقط بازی کنه و نقلشی بکشه..شناهم ...
نه عزیزم.ببرش ی استخر مطمین و تمیز.البته قبلش حسابی تحقیق کن.سعی کن خودتم باهاش بری که بیشتر بهش خوش بگذره.به جای مهد بذارش کلاسهای خلاقیت و نو آوری.البته نظر شخصی خودمو گفتم عزیزم