2777
2789
عنوان

کسی میدونه کلاس زبان واسه بچه ۵ ساله خوبه یانه لطفاااا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست
درسته ببخشید من خیلی سوال میپرسم ..چند ترم باید بری تا برسی به تافل؟؟؟

تافل خودش یه آزمون جداس به ترم ربطی نداره.من کانون زبان ایران میرفتم وقتی مدرک کانونمو گرفتم رفتم دنبال تافل گرفتن 

چون ی چیز هزار بار برای کودک تکرار میکنن اگه همین باشه که خیلی خوبه.متاسفانه اموزش زبان تو ایران از ...

وای دقیقا بخدا همینایی هم که یاد گرفت رو خودم باهاش کار کردم اونجا فقط نقاشی میکشید وکار دستی درست میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم .عزیزم از وقتی که گذاشتی.

خواهش میکنم گلم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بله کاملا صحیح عزیزم..ولی دوس داشتم وقتی رفت اول یا دوم راهنمایی خودش بتونه تدریس کنه😥

بذار بره راهنمایی براش معلم خصوصی درست حسابی بگیر تو یکسال کاملا مسلط میشه عزیزم.من برای دختر خودمم همین کار میکنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بذار بره راهنمایی براش معلم خصوصی درست حسابی بگیر تو یکسال کاملا مسلط میشه عزیزم.من برای دختر خودمم ...

اوکی مرسی بابت راهنمایی خوبتون.پس یا الون‌میبرمش کلاس شنا یا مهد ک فقط بازی کنه و نقلشی بکشه..شناهم میترسم اخه مریضی بگیره😥

اوکی مرسی بابت راهنمایی خوبتون.پس یا الون‌میبرمش کلاس شنا یا مهد ک فقط بازی کنه و نقلشی بکشه..شناهم ...

نه عزیزم.ببرش ی استخر مطمین و تمیز.البته قبلش حسابی تحقیق کن.سعی کن خودتم باهاش بری که بیشتر بهش خوش بگذره.به جای مهد بذارش کلاسهای خلاقیت و نو آوری.البته نظر شخصی خودمو گفتم عزیزم