2777
2789
عنوان

ضد آفتاب فوراور لیوینگ

29053 بازدید | 27 پست

کرم ضد آفتاب آلوورا فوراور لیوینگهمان محصولی است که به دنبالش هستید. این لوسیون ضد آفتاب که علم جدید را با مواد طبیعی در هم آمیخته است، لوسیونی بسیار اثرگذار برای نرم کردن و مرطوب نمودن پوست است و از پوست شما در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید محافظت می کند. لوسیون ضد آفتاب آلوئه، با برخورداری از عامل محافظت از خورشید (SPF 30) مانع آسیب رسانی اشعه های «UVA» و «UVB» می شود و در عین حال، پوست را نرم می کند. ضد آفتاب آلوئه ورا که از ژل غنی شده و خالص آلوئه ساخته شده است، رطوبت طبیعی پوست را حفظ می کند و از این جهت، مرطوب کننده ای بسیار عالی است.برای زیباتر شدن پوست و مهم تر از ان سلامت پوستتان، استفاده از کرم ضد آفتاب را به جای انواع و اقسام کرم های آرایش، پیشنهاد می دهیم.
کرم ضد آفتاب، چیزی است که تقریبا همه از مزایای آن اطلاع دارند، و می دانند که بیرون رفتن در روز های گرم و آفتابی تابستان با آفتاب سوختگی همراه است و میدانند که آفتاب سوختگی سبب ابتلا به سرطان پوست ،پیری زودرس ،پوست چروکیده و دریافت لکه های خورشیدی بر روی پوست می شود .اشعه های یو وی خورشید بسیار برای پوست مضر هستند و هر دو باعث چین و چروک صورت و آوردن لکه های قهوه ای مایل به زرد می شوند

قیمت مصرف کننده : ۵۸.۵۴ درهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم قابل.295تومن عزیزم

ببخشید لیپس فوراور چنده؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

ضد آفتاب فواور با سه خاصیت عمده

ضدآفتاب

ضدلک

آبرسان عالی

• ترکیب دانش نوین با عناصر طبیعی برای التیام دادن، نرم و مرطوب کردن پوست.

• فاقد رنگ و اثر سفیدی بر روی پوست.

• فرآورده ای با مصرف دوگانه، حتی پس از در معرض آفتاب بودن.

• دور کننده طبیعی حشرات.

• ایمن و قابل استفاده برای کودکان.

قیمتش زیاده میترسم به پوستم سازگار نباشه کاش فوراور تو همه شهرا نمایندگی داشت

شما کدوم شهر هستید؟عزیزم شما هر استانی باشید اگر کسیم اونجا فروشنده باشه معمولا اون محصول پیش خودشون ندارن چون این محصولات از دبی وارد میشه و نمایندگیش داخل تهران هست که باید براتون بفرسته.چون این محصولات هر کدوم شرایط خاصی برای نگه داری مدت طولانی داره شاید طرف مقابل نفروخت بعد اون محصول خراب بشه فایده ای نداره.ولی مطمئن باش بهترین محصول.البته قبلا داخل داروخانه ها داشتن ولی الان به خاطر تحریم دیگه داروخانه ها نمیارن.قیمت هم زیاد هست ولی کیفیتش عالی.چون تنها محصولی هستش توی جهان که با ژل آلوئه ورا درست شده.میتونی توی گوگل هم سرچ کنی.ولی بعضی جاها ارزون تر پیشنهاد شده که اونا تاریخ هارو دست کاری میکنن

شما کدوم شهر هستید؟عزیزم شما هر استانی باشید اگر کسیم اونجا فروشنده باشه معمولا اون محصول پیش خودشون ...

مهاباد 

اذربایجان غربی هستیم

بله تو یه سایت ۲۷۰ میدن

واقعا تاریخارو میتونن دستکاری کنن

مهاباد  اذربایجان غربی هستیم بله تو یه سایت ۲۷۰ میدن واقعا تاریخارو میتونن دستکاری کنن

بله تاریخ مصرف تموم شده عوضش میکنن.واقعا این محصولات عالیه عزیزم.نه تنها ضد افتاب بلکه تمامی محصولاتش.برای هر مشکلی محصولات خاصی دارن که تحت نظر متخصص خاص خودش هستش.مثلا در زمینه ناباروری دیابت تیرویید روماتیسم.و هر مشکلی که افراد داشته باشن.مخصوصا مولتی ویتامین کودکانش عالیه.و این برند جزو سه برند برتر امریکا هستش.

مهاباد  اذربایجان غربی هستیم بله تو یه سایت ۲۷۰ میدن واقعا تاریخارو میتونن دستکاری کنن

راستی به قیمت درهم هم ارتباط دارها.چون میدونید که ارز هر روز کاهش و افزایش داره و به قیمت ردز حساب میشه مثلا شمافردا سفارش بدید به قیمت همون براتون حساب میشه