2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 45 پست
دقیقا چند روز از موعدت گذشته بود مثبت شد علائم دیگه نداشتی؟ 

من دیگه کلا بیخیال بارداری شدم و همون دوسه روز لکه بینی رو پریود حساب کردم و دیگه نه دکتر رفتم و نه تست کردم تا اینکه بعد از بیست روز یا بیشتر  احساس ضعف شدید داشتم میخواستم برم دکتر که ببینم قندم افت کرده که این حالت بهم دست میده بعد رفتم دکتر فرستاد سونو و سونوگرافی گفت بله شما بارداری و پنج هفته و چها روزته که بارداری و قلب جنین هم تشکیل شده ☺☺😄😄

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا سه سال ولی شش هفت ماه تو اقدامم

اخییییی من هنو دوماهه عروسی کردم دوماهم هس ک تواقدامم البته یک روز درمیان اون کارونمیکنیم 

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   
من دیگه کلا بیخیال بارداری شدم و همون دوسه روز لکه بینی رو پریود حساب کردم و دیگه نه دکتر رفتم و نه ...

اخی عزیزدلم قربون قلبش 

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   
انشالله قسمت همتون بشه گلم

ایشالااااااا

فقط اینو بدونید پنجاه درصد اقدام به بارداری دوا و دکتره پنجاه درصد دیگش بیخیالی و دوری از استرسه . به خدا من همه جور اقدام واسه بارداری کردم حتی آی یو آی هم کردم اما نتیجه نگرفتم چون همش توی نزدیکی ها و درمانها پیش خودم میگفتم یعنی الان گرفت ؟؟؟ یا نگرفت 😞😞 اما دقیقا ماهی که دیگه بیخیال بارداری شدم و دیگه بهش فکر نکردم به خدا باردار شدم

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
من دیگه کلا بیخیال بارداری شدم و همون دوسه روز لکه بینی رو پریود حساب کردم و دیگه نه دکتر رفتم و نه ...

عزیزم روز موعدت لکه بینی داشتی که فکر کردی پریودی؟