2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشالله

منم سره پسرم با لتروزول باردار شدم دو سه روز لک دیدم و دیگه گفتم دارم پریود میشم بی بی چک نگرفتم  اما دیگه لکه بینی نکردم و چند وقتم از وقت پریودم گذشت تا اینکه بی بی گرفتم مثبت بود😉😉

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
منم سره پسرم با لتروزول باردار شدم دو سه روز لک دیدم و دیگه گفتم دارم پریود میشم بی بی چک نگرفتم &nb ...

خداکنه در ضمن من پسر دوست دارم انشالله سلامت ممنونم عزیزم

خداکنه در ضمن من پسر دوست دارم انشالله سلامت ممنونم عزیزم

عزیزم انشالله هر چی صلاحته اتفاق بیفته برات  برات دعا میکنم . الان پسرم چهار سالشه میخوام دوباره اقدام کنم

منم سره پسرم با لتروزول باردار شدم دو سه روز لک دیدم و دیگه گفتم دارم پریود میشم بی بی چک نگرفتم &nb ...

چطوری طاقت آوردی من هر روز از قبل پریودی بی بی چک میزنم و متاسفانه منفی سه روز گذشته الان

چطوری طاقت آوردی من هر روز از قبل پریودی بی بی چک میزنم و متاسفانه منفی سه روز گذشته الان

منم اوایل مثل تو بودم اما انقدر ماهها زدم منفی درمیومد دیگه نا امید شده بودم و از بی بی چک بدم میومد واسه همین دیگه تست نمیکردم

منم همین علائم و دارم

البته میگم ک من لتروزول اینا نمیخورم

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   

امیدوارم هممون این ماه بارداربشیم

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   
منم اوایل مثل تو بودم اما انقدر ماهها زدم منفی درمیومد دیگه نا امید شده بودم و از بی بی چک بدم میومد ...

دقیقا چند روز از موعدت گذشته بود مثبت شد علائم دیگه نداشتی؟