2777
2789
عنوان

لتروزول

373 بازدید | 45 پست

سلام من این ماه تو اقدام هستم روز 24 سیکلم لک بینی صورتی داشتم سیکلم معمولا 28 روز است الان 30 سیکلم هستم بی بی چکم منفی ممکنه باردار باشم علائم ترشح سفید تیر کشیدن سینه ها و تخمدان ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترشحات سفیدرنگ دارم با سینع درد و درد تخمدان و احساس میکنم داخل شکمم ی نفربا نافم بازی میکنه و همینطور کمر درد و دل پیچه و پهلودرد هم دارم البته من قرص و اینا نمیخورم

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   
ببخشید خانوما لتروزول رو از چندم پریودی و چند تا باید استفاده کرد؟؟؟؟ من یادم رفته

از3تا7پریودی روزی 2تا

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
لتروزول باعث تاخير در پريود ميشه انشالله هستي اما اينو بدون كه توي ذوقت نخوره

ای بابا  تو نت سرچ کردم این و نمی‌گفت مشاوره‌ها الان بیشتر گیج شدم اون لک چی بوده

من فقط یک بار لک دیدم همه هم نگاه میکنم گفتن لتروزول عقب نمیندازه بعد چکار کردید

لتروزول باعث شد پریودم که باید روز شیشم تموم میشد روز دهم تموم شد و چهار روز آخر لکه بینی بود . دفعه بعد کلوموفین خوردم این مشکلات رو نداشت . ولی اینکه یهو توی 24 سیکل یه لک دیدی بیشتر به بارداری شبیهه . یکی دو روز صبر کن تست بزن . شاید لقاح دیر انجام شده باشه تست دیر تر جواب بده