2777
2789
عنوان

مردک اینقدر اعصابمو خورد کرد😐

260 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.من امروز رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کنم تا بتونم برای خودم و همسرم لباس بدوزم و اینکه به خیاطی علاقه دارم و فکر میکنم یه زن باید هنرهای مختلف رو بلد باشه.حالا آقایی که ثبت نام میکرد گفت مدرک تحصیلیت چیه منم گفتم لیسانس حسابداری.یه پوزخندی زد و به آقایی که بغل دستش بود با طعنه گفت هه لیسانس حسابداریه اومده خیاطی ثبت نام کنه.حالا من اصلا حوصله نداشتم جوابش رو بدم و اصلا حاضر جواب نیستم هیچی نگفتم و اومدم.خیلی بدم اومد و ناراحت شدم.من موقعیت های شغلی زیادی برای حسابداری داشتم ولی همسرم بهم اجازه نمیده کار کنم و میگه با کار کردن خودتو پیر میکنی و همه جا ام مناسب کار خانم نیست و اینکه احتیاجی ام نداشتم به کار کردن.ولی عوضش آرایشگری و نقاشی و کلی هنر دیگه رو یاد گرفتم و الان آموزش نقاشی میدم.خیاطی ام چون استعدادم زیاده گفتم برم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
جای دیگه برید ثبت نام و خیلی خوبه انقدر هنرمند هستین افرین بر شما...

ممنونم عزیزم.راستش دیروز یه کاور قابلمه خوشکل دوختم در صورتی که اصلا از کسی کمک نگرفتم و خیلی راحت انجامش دادم.الگوشم خودم طراحی کردم مامانم و خواهرم گفتن برو خیاطی چون با اصول طراحی لباسم آشنایی دارم.خودمم علاقمند شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم.راستش دیروز یه کاور قابلمه خوشکل دوختم در صورتی که اصلا از کسی کمک نگرفتم و خیلی راحت ا ...

بله در استعداد شما شکی نیست ، میگم وقتی ادمی که انقدر رو اعصابه اونجایت مرکز خیاطی دیگه ای ثبت نام کنید؛ از ادم خودخواه خوشم نمیاد....

بیخود گفت،عقب مونده بوده از پیشرفت فکری وگرنه همچین حرفی نمیزد.

عالیه میری دنبال علاقت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من دوس داشتم برم کلاس شیرینی پزی.شوهرم پدرومادرم خندیدن بهم.از نظر خونوادم یا باید معلم میشدم یا مهندس حالا که نشدم باید بمیرم

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

شایدمنظورش ازاین حرف چیزدیگه ای بوده شمابدبرداشت کردی.مثلامن باشم برداشتم اینه که اینقدرتواین مملکت خراب شده واسه تحصیل کرده هاکارپیدانمیشه که یکی مثل شمابالیسانس حسابداری بایدبره خیاطی ثبتنام کنه 

دنیا  برو یه جای دیگه   ...منم حسابداری خوندم  شوهرم دوست نداره برم سر کار 😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دنیا  برو یه جای دیگه   ...منم حسابداری خوندم  شوهرم دوست نداره برم سر کار 😢

راستش من خودمم بهش اصرار نکردم.آخه ساعت کاریا خیلی زیاده و حقوقا کم.الان زنداداش خودم از ۷ صبح میره تا ۵ بعدازظهر با دوتومن حقوق.هیچی از زندگیش نمیفهمه اینقدر دلم برای داداشم و بچه اش میسوزه

راستش من خودمم بهش اصرار نکردم.آخه ساعت کاریا خیلی زیاده و حقوقا کم.الان زنداداش خودم از ۷ صبح میره ...

اره  میدونم چیمیگی  خودمم  اوایل زندگی دوست نداشتم  ولی الان  که بچه دار نمیشم  دوست دارم برم  از فکرو خیالو تو خونه موندن بهتر  البته یه کار خوباااا

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره  میدونم چیمیگی  خودمم  اوایل زندگی دوست نداشتم  ولی الان  که بچه دار نم ...

آخ امان از این بچه دار نشدن.من از بیکاری اعصابم خورد نمیشه از حرفه مردم و حرف های مادرشوهرم خسته شدم.چندوقته گیر داده بیاین برید کربلا یا مشهد حالا فکر میکنه من برم اونجا باردار میشم به من میگه فهم و شعور نداری که نمیری.خسته شدم به خدا.خدا رو همه جا میشه پیدا کرد با امام حسین و امام رضا از اینجاام میشه حرف زد لازم نیست حتما برم اونجا.

آخ امان از این بچه دار نشدن.من از بیکاری اعصابم خورد نمیشه از حرفه مردم و حرف های مادرشوهرم خسته شدم ...

ای بابا  چرا اینجوری حرف میزنه  اخه