2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام ازدست شوهرم😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 129 پست
اگه بچه رودوست داره راحترمتقاعدمیشه سخته ولی میشه برادرشوهرم منم این شکلی بودالان۸ساله پاکه اون جلسه ...

شوهر من هم رفتش یه هفته ..باز نتونست خورد..ازمایش هم تازگی ها داده هیچ مریضی نداشته بیشتر وابسته اش شده

از خودت فقط مطمئن باش توهمیشه پیششون نیستی یاروکه نمیاد ب توبگه من میخورم.من ازخدامه کسی نخوره چون ض ...

حالا که تو اصرار داری میخورن باشه میخورن😅😅😅😅😅 ولی من مطمئنم که حتی از نزدیکم ندیدن،  شوهرم برادرام برادر شوهرام و...... همه مثل هم نیستن خانواده های پاک هنوز هستن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا قهربمون بعداشتی سعی کن متقاعدبه ترکش کن وگرنه به همچین مردی اعتباری نیست جوونیتو اگه ترک نکردحر ...

ببخشید ولی میشه بگین اعتیاد ب الکل مگه چی میکنه ک میگین نمیشه بااین آدما زندگی کرد؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
عزیزم از طرفی حتی کسایی هستن نمازم نمیخونن یا  تنبلی میکنن ولی باز مشروب نمیخورن‌.

بله قطعا هستن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ممنون عزیزم ،منم امیدوارم اینقد آدمای  خوب و مطمین دوروبرت زیادشن ک کلا دیدگاهت رو عوض کنن نسبت ...

همین الانم همینطوره گلم.شایدادمای دوروبرم بهترومطمئنترازادمای دوروبرتوباشن گلم ولی بازم ممنونم

خواهرچی بگم دلم خونه من باپاک ترین فردفامیل که شهره بودازدواج کردم رفیق بازومشروب چیه معتادوخیانت کا ...

الهی 

امیدوارم خدار به راه راست هدایتشون کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من از دور که میاد میفهمم وارد شدم تو این کار ..

توی خونه هم درست میکنه؟؟؟ 

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
همین الانم همینطوره گلم.شایدادمای دوروبرم بهترومطمئنترازادمای دوروبرتوباشن گلم ولی بازم ممنونم

انشالله 

انگار سر دعوا داری 

دیگه حرفی ندارم باهاتون