2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام ازدست شوهرم😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 129 پست
 من که جداشدم هرروزنفرینش میکنم خخخخخ

بچه نداشتی؟ الان چی مجردی هنوز؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببخشید ولی میشه بگین اعتیاد ب الکل مگه چی میکنه ک میگین نمیشه بااین آدما زندگی کرد؟

مست میکنه.اعتیاداوره.بی بندوباری میاره.عقل روضایع میکنه.به بدن اسیب میزنه.به اینجورادما اعتمادی نیست.چون توایرانم اکثرادمامسلمون هستن این افراد وجهه ی خوبی توجامعه برای اکثریت ندارن ومهمتراینکه اگه این فردمسلمون باش گناه کبیره میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اما تو یخچال خونم میزاره یاهم رفیقهاش بهترین الکل رو میدن بخوره که بو نداره اما تا میاد میفهم میگ ...

رفیقاشو لو بده یکم ببین کجاها میرن چیکار میکنن کجا میخورن زنگ بزن پلیس گزارش کن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
عزیزم اگه گاهی میخوره وکارهمیشه نیست اشکال نداره تواین دوره همه میخورن سخت نگیرخلاصه مرداهم باید یه ...

برای تفریح حتما باید عقلشونو زایل کنن،،،توی مستی از کجا معلوم به همون خیانتم ک شما میگید نرسن،،،پسره توی جشن تولدش الکل مصرف کرده بود اومده بوده توی خیابون عربده کشی و جلو ماشینارو گرفتن آخرم یه تیکه آجر پرت کرده بود طرف یه ماشین خورده بوده به دختر بچه یکسالو نیمه ،،،توی بغل مادرش جون داد بچه ی طفل معصوم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اول که نمیدونستیم ...اخه یه بچه هم دارم ..زندگی دومم هم هستش..فکرشونمیکردم اینقدرسوس انصربشه همش بخو ...

برو مشاور ، اینجا به نصیحت و جواب درست حسابی نمیرسی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نه اما تو یخچال خونم میزاره یاهم رفیقهاش بهترین الکل رو میدن بخوره که بو نداره اما تا میاد میفهم میگ ...

همین دیگه چرااجازه میدی بزاره یخچال.یاچندساعت بیرون بارفیقاش باشه.بایه مشاوره صحبت کن وهرچه زودترشروع کنه بترک .کارنشدنداره بایدراحلشوپیداکنی اینجام یکی میگه بخوره یکی میگه نخوره بقول مولانا هرکسی ازظن خود شدیارمن

تازه زندان بودن پول دارن برن باز میان پولشون اصلا شمرده نمیشه

وای خدا اینا زندگیتو خراب میکنن . رفیقاشو از زندگیش پاک کن درست میشه

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
برای تفریح حتما باید عقلشونو زایل کنن،،،توی مستی از کجا معلوم به همون خیانتم ک شما میگید نرسن،،،پسره ...

وااای چقد بد.واقعا عوارضش تااین حده.نمیدونستم پس خیییییلی بده.

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر