2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام ازدست شوهرم😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودت فقط مطمئن باش توهمیشه پیششون نیستی یاروکه نمیاد ب توبگه من میخورم.من ازخدامه کسی نخوره چون ض ...

نمیگیم تو خاندانمون کسی نمیخوره 

ولی اولا از خوردنشونم مطمین نیستیم که بگیم همه مردا میخورن! 

بعدسم مشروب چیزیه که با اصول اعتقادی آدمای نمازخون منافات داره 

کسی که نماز میخونه و روزه میگیره و مسجد میره مشروب براش نجس محسوب میشه ،اییییییییین همه مرد مومن و مذهبی تو جامعه داریم ،اگه یه درصدی هم ازشون علیرغم اعتقاداتشون بخودن ولی بازهم خیلیا مشروب نمیخورن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرمنم میگفت می خورم غم وغصه نفهمم ولی من زیادمتوجه نمیشدم اونایی که میگن شوهرمون نمی خورن شایدمی خ ...

خخخخخخ ینی از نظر شماها صد درصد مردا الکلین ؟!؟!؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

توخودت هیچ دوستی نداری گلم

دوستی‌‌های خانما با آقایون فرق داره 

‌دوستی که در حد سلام‌ و احوال پرسی باشه اوکی هست ولی  بیرون رفتن‌نه 

مرد متاهل تنهایی با دوستاش چرا باید بره بیرون خب به همین جاها می کشه دیگه

من خودم ۳ تا دوست دوران دبیرستان دارم سالی  یکی   دوبار باهم می ریم یه آب میوه بستنی می خوریم دیگه هر کی میره سمت خودش 

‌ گردش و تفریح فقط با خانواده و باهم هم خودم هم همسرم همینطوری هستیم

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
متاسفانه بچه دارم

اگه بچه رودوست داره راحترمتقاعدمیشه سخته ولی میشه برادرشوهرم منم این شکلی بودالان۸ساله پاکه اون جلسه میرفت ازاینای که همه اعتراف میکنن بعدشروع بترک میکنن

نمیگیم تو خاندانمون کسی نمیخوره  ولی اولا از خوردنشونم مطمین نیستیم که بگیم همه مردا میخورن!&n ...

من بخداقسم نماز میخونم هر روز روزه میرم ..شوهرم همه جیز رو میدونه اما بازم میخوره

الان مسئله خیلیانمیخورن نیست توخودتواذییت نکن عزیزم

اذیت نیستم 

ولی سیاه نمایی رو هم نمیتونم بپذیرم 

خخخخخخ ینی از نظر شماها صد درصد مردا الکلین ؟!؟!؟ 

خواهرچی بگم دلم خونه من باپاک ترین فردفامیل که شهره بودازدواج کردم رفیق بازومشروب چیه معتادوخیانت کارازاب دراومدخخخخخخ دیگه به چشمام هم اعتمادندارم 

فقط خدا❤️❤️❤️
نمیگیم تو خاندانمون کسی نمیخوره  ولی اولا از خوردنشونم مطمین نیستیم که بگیم همه مردا میخورن!&n ...

عزیزم از طرفی حتی کسایی هستن نمازم نمیخونن یا  تنبلی میکنن ولی باز مشروب نمیخورن‌.

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
من بخداقسم نماز میخونم هر روز روزه میرم ..شوهرم همه جیز رو میدونه اما بازم میخوره

خودش چی ؟ اعتقاداتش مثل شماست؟