2777
2789
عنوان

جاریم اعصابمو خورد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 40 پست
اره خیلی هم مهربونیم باهم اصلا تا حالا ب همدیگه تو نگفتیم البته باهم همکلاس هم بودیم 

منو جاریم هیچ وقت در گیر نشدیم منم اهل قهر واینا نیستم ولی دیشب مادر شوهرم مهمون داشت کمکش کردم این اومد دید من تو غذا درست کردن دخالت داشتم نه سلام علیک کرد نه خداحافظی باهمه بگو بخند کرد جز من 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو جاریم هیچ وقت در گیر نشدیم منم اهل قهر واینا نیستم ولی دیشب مادر شوهرم مهمون داشت کمکش کردم این ...

چ بیمزه توهم مث خودش رفتار میکردی حساب کار دستش میومد 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
چ بیمزه توهم مث خودش رفتار میکردی حساب کار دستش میومد 

روز قبلش باهم بودیم بازار بگو بخند دم در اینا دوساعت حرف زدیم خب چیکار کنم من تو حیاطم دلم نمی یاد مادر شوهرم پیره کمرش راست نمی شه دختراشم دورن تا بیان غروب شد 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
راس میگین من اصولا ادم ارومیم خیلی کم اینطوری میشم بابا انقدر بهش محبت میکردم که شوهرم میگفت کم محلش ...

ببین همه ی اینا بستگی به سرنوشت داره 

حتی میتونم بگم جاریت احتمالا توی خانواده اش به فاصله ی ۲تا ۴سال خواهر یا برادری داره

اصولا ترتیب تولد در ساختار شخصیتی انسان ها خیلی مهمه

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
اره واقعا خیلی مهمه👍

خب کسی که صدمه دیده و یک قسمت از شهودش به کلی از بین رفته و همش مجبور بوده جلب توجه کنه و بجنگه از چیش انتظار داری اونطوری که شما هستی رفتار کنه

گل من اگر ایشون هم مثل شما بزرگ میشد قطعا با وضعیت یکسان میشد ازش توقع داشت که مثل شما خوب باشه اما زندگی اونو اینجوری بزرگ کرده 

فاصله ات رو حفظ کن و کمتر به رفتاراش توجه کن و ریز نشو روش

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
خب کسی که صدمه دیده و یک قسمت از شهودش به کلی از بین رفته و همش مجبور بوده جلب توجه کنه و بجنگه از چ ...

مرسی بابت راهنمایی هاتون گلم💖 دیشب کلا خیلی اعصابم خراب بود