2777
2789
عنوان

جاریم اعصابمو خورد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزتو تا جریانو نمیدونی قضاوت نکن یک دوما اینکه حتما خودتم ازاون ادمایی هستی که بیخودی هی ازخودت تع ...

خب شما برات لزومی نداره شاید برای اون لزوم داره

من ممکنه حتی یه نیمرو بپزم برم بگم و براش شادی کنم اما جاریم قطعا کارهای زیادی میکنه حتی کلی کمک مادرشوهرم میکنه اما وقتی چیزی نمیگه بقیه هم چیزی نمیگن و شده درباره ی نیمرو من تعریف میکنن و جاریم ناراحت میشه که چرا از کارای ناچیز من تعریف میکنن اما مال اون نه

همشم برمیگرده به رفتار خودت 

جاری بزرگه هستی؟اون دومیه؟

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

محلش نذار تا اعصابت الکی خورد نشه

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

بالاخره اسی من چهارتا مثال زدم فقط که راحت تر بتونی فراموش کنی

دلتو بد نکن 

اگر خودت سم بخوری که یکی دیگه بمیره نتیجه ایی نمیده...

دقیقا حرص خوردن همینه مثل اینه به امید از بین بردن دیگران به خودت چاقو و خنجر بزنی

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

عزیزم شاید دوست داره چیزایی رو که تو بلدی بلد باشه

یه چیزی میگم جبهه نگیر لطفا

به نظر من اگر از دو سه تا چیزش تعریف کنی دیگه این طوری حس می کنه که اونم مورد توجه و قبوله

مثلا فلان غذات عالیه یا مثلا کیک یا .....

من و جاریام نا الان که با هم خوب بودیم. با هم می ریم یفر و ....

خب شما برات لزومی نداره شاید برای اون لزوم داره من ممکنه حتی یه نیمرو بپزم برم بگم و براش شادی کنم ...

مثلا یه بار دعوا انداخت که چرا از سیب زمینی سرخ کرده اون تعریف کردین اون اومده من ازمد افتادم گریه کرد حتی بخاطر واقعا واسم خیلی خنده داربود جاری به این حسودی وعقده اییی نه من ازدوشون کوچیکترم

خب شما برات لزومی نداره شاید برای اون لزوم داره من ممکنه حتی یه نیمرو بپزم برم بگم و براش شادی کنم ...

بنطرم لازم نيس ادم كوچيكترين كاراشم بكنه تو بوق و كرنا

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بالاخره اسی من چهارتا مثال زدم فقط که راحت تر بتونی فراموش کنی دلتو بد نکن  اگر خودت سم بخوری ...

راس میگین من اصولا ادم ارومیم خیلی کم اینطوری میشم بابا انقدر بهش محبت میکردم که شوهرم میگفت کم محلش بزار این جنبه نداره هااا من باورنمیکردم که دارم کم کم باچشای خودم میبینم نمیدونم واقعا چرااااا

مثلا یه بار دعوا انداخت که چرا از سیب زمینی سرخ کرده اون تعریف کردین اون اومده من ازمد افتادم گریه ک ...

ايشون عقده ديده شدن دارن

ميترسن نكنه شما اومدي بشي مركز توجه 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖