2777
2789
عنوان

کیا بعد از اقدام پریودشون نامنظم شد و چطوری فهمیدن باردارن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13184 بازدید | 118 پست
[QUOTE=106354711]ممنونم عزیزم لطف دارین ان شاالله روزی خودتون بشه [/QUOTE از روزی که علایمت شر ...

راستش من آخرین پریم 5 شهریور بود کلا سه ماه شد که نظم پری ریخته بود به هم ،امروز روز 33 بودم که بیبی و آزمایش مثبت شد تقریبا یه هفته علائم داشتم راستش اصلا امید نداشتم همش میگفتم الان پریود میشم علائم هم فقط کمر درد زیاد دوروز هم سینه هام درد گرفته بود و سنگین و حساس شده بود بعدم زیر دلم درد میکرد نفخ هم داشتم اما لک لانه گزینی و حالت تهوع و اینا نداشتم راستی خیلی احساس خستگی و خواب داشتم هی بعد از ظهرا میخوابیدم و به زور بیدار میشدم همش فکر میکردم پریود شدم

[QUOTE=106354711]ممنونم عزیزم لطف دارین ان شاالله روزی خودتون بشه [/QUOTE از روزی که علایمت شر ...

فکر کنم یکی دوروز بعد موعد پری بیبی بزنی نتیجه درست باشه  ان شاالله که مثبته و میای تا خوشحالم کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسی ۲۶شهریور دو سه تا لکه ی سفید دیدم نکنه تخمک گذاریم اونروز بوده؟

زری جان ترشح سفید عادیه فقط بعد از پریودی روز 11تا17 میتونه تخمک گذاری باشه که برا اونایی که پریودی 28 روزه دارن روز 14 روز تخمکگذاریشون هست ،ولی برا بقیه ممکن از روز 11 تا 17 متغییر باشه

زری جان ترشح سفید عادیه فقط بعد از پریودی روز 11تا17 میتونه تخمک گذاری باشه که برا اونایی که پریودی ...

بی بی زدم منفیه دیگه هیچ امیدی ندارم پس این علایمای لعنتی چیه نفخ امونمو بریده   

بی بی زدم منفیه دیگه هیچ امیدی ندارم پس این علایمای لعنتی چیه نفخ امونمو بریده    

عزیزم اصلا نا امیدی به خودت راه نده چون فقط اذیت میشی اگر هم نبود بی خیال باش به خودت بگو من تا سال آینده حتما مامان میشم هدفت رو بلند بگیر که زیاد تو ذوقت نخوره منم دقیقا مثل شما بودم همش منتظر همش دلنگرون اما از وقتی که به خودم گفتم من تا سال آینده بچه دار میشم خیالم کمی آسوده بود و خدا کمکم کرد هر چی خدا بخواد همون میشه شاید برا شما لقاح دیر صورت گرفته کمی دیگه صبر کن  ان شالله که بار داری و خبر خوب میدی بهمون

عزیزم اصلا نا امیدی به خودت راه نده چون فقط اذیت میشی اگر هم نبود بی خیال باش به خودت بگو من تا سال ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم حالا ک حامله نیستم درد تخمدان راست از چیه و خارش داره قسمت راست شکم؟میدونی از چی میتونه باشه

ببخشید زیاد سوال میپرسم حالا ک حامله نیستم درد تخمدان راست از چیه و خارش داره قسمت راست شکم؟میدونی ا ...

میگن خانومایی که تو اقدام برا بارداری هستن رحمشون دار آماده میشه واسه بارداری و ممکنه این علائم نشونه واکنش بدنتون به اسپرم باشه چیز نگران کننده ای نیست.اگه درد زیاد وغیر  قابل تحمل دارین یه سر برو دکتر 

میگن خانومایی که تو اقدام برا بارداری هستن رحمشون دار آماده میشه واسه بارداری و ممکنه این علائم نشون ...

باشه ممنونم ن قابل تحمله بعضی موقعا ک زیاد نشست و برخاست میکنم اونموقع درد میگیره