دوستان ترو خدا کمک کنید کلافه شدم از بس دنبال علائم بودم چقدر سخته انتظار من 5 ماهه اقدام کردم دوماهه نظم پری ریخته بهم ماه قبل 35 روز و ماقبل تر 27 روزه بود پری هام، الان نمی دونم کی باید پری بشم کی باید بی بی چک بزارم اصلا میترسم برم داروخونه و بی بی چک بخرم میترسم منفی باشه من 31 سالمه و همه آزمایشا رو هم خودم و شوهرم انجام دادیم حتی آزمایشای هورمونا، مشکلی نداریم خدارو شکر نمی دونم از چیه که باردار نمیشم همش تو ذهنم این بود که بار اول باردار میشم الان تو ذوقم خورده نمی خوام ناشکری کنم اما خیلی صبوری میخواد واقعا خوش به حال اونایی که همون بار اول نی نی میاد تو دلشووون چه نعمت بزرگی .....
اره والا.من دو ماهه عروسی کردم دوماهه هم تو اقدامم خ بچه دوس دارم دوماهه پری نشدم حامله هم نیستم انق ...
منم این ماه دقیقا از روزای ۱۴ به بعد تا دقیقا روز ۳۰ هزار جور درد و علامت داشتم
ان شاالله بزودی میاییم اینجا اعلام میکنیم بارداریمونو
منم یکساله منتظرم،سه ماه پیشم سقط کردم توی ۴هفتگی
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
امیدوارم که خدا به شما و همه ی منتظرا هر چه زودتر نینی سالم و پاک بده
بچه ها رفتم آزمایش و بتا روی هزار بود منو بگی دارم ذوق مرگ میشم بعد از 5 ماه خدا حاجتمو داد امیدوارم به حق فاطمه زهرا خدا به همه ی خانومای نی نی سایت بچه سالم بده آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
امیدوارم که خدا به شما و همه ی منتظرا هر چه زودتر نینی سالم و پاک بده بچه ها رفتم آزمایش و بت ...
واااایییی چقدر خوشحالم ،امیدوارم ۹ماه زیبا و بدون استرسیو پشت سر بزاری گلم
ممنون بانو جان لطف داری عزیزم ان شاالله به زودی روزیه شما بشه بیای و ما رو خوشحال کنی😘
خدا از دهنت بشنوه