2777
2789
عنوان

کیا بعد از اقدام پریودشون نامنظم شد و چطوری فهمیدن باردارن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13187 بازدید | 118 پست
اره والا.من دو ماهه عروسی کردم دوماهه هم تو اقدامم خ بچه دوس دارم دوماهه پری نشدم حامله هم نیستم انق ...

منم این ماه دقیقا از روزای ۱۴ به بعد تا دقیقا روز ۳۰ هزار جور درد و علامت داشتم

ان شاالله بزودی میاییم اینجا اعلام میکنیم بارداریمونو

منم یکساله منتظرم،سه ماه پیشم سقط کردم توی ۴هفتگی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
پس با این حساب اینجوری نتیج میگیریم هر کی علایم داره حامله نیس    

من خدا رو شکر کلا الان هم که هفته دهم حالت تهوع ندارم

هر کسی یه مدلیه

نمیشه مقایسه کرد

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمر درد ،گاهی پایین سمت چپ دلم درد میگیره و ول میکنه و خیلی زیاد احساس خستگی و خواب دارم

دوستان سلام من امروز بیبی زدم مثبت شد دارم دزونه میشم کارم شده گریه از خوشحالی زیاد نمیدونم چیکار کنم خدا کنه باردار باشم رفتم آزمایش دادم منتظر جوابم دعام کنیییییید😢😢🙏🙏🙏🙏 

دوستان سلام من امروز بیبی زدم مثبت شد دارم دزونه میشم کارم شده گریه از خوشحالی زیاد نمیدونم چیکار کن ...

منتظر خبر خوشحال کننده شما هستیم گلم خوش خبر باشی الهی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
وای خوش بحالت برا منم دعا کن تبریک میگم عزیزم بهت

امیدوارم که خدا به شما و همه ی منتظرا هر چه زودتر نینی سالم و پاک بده 

بچه ها رفتم آزمایش و بتا روی هزار بود منو بگی دارم ذوق مرگ میشم بعد از 5 ماه خدا حاجتمو داد امیدوارم به حق فاطمه زهرا خدا به همه ی خانومای نی نی سایت بچه سالم بده آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

امیدوارم که خدا به شما و همه ی منتظرا هر چه زودتر نینی سالم و پاک بده  بچه ها رفتم آزمایش و بت ...

واااایییی چقدر خوشحالم ،امیدوارم ۹ماه زیبا و بدون استرسیو پشت سر بزاری گلم

مرسی عزیزم اره والا ان شالاه.بارداری خوبی داشته باشی دوست خوبم

فدای محبتتون زری جان

واقعا تو این روز قشنگ که خدا به ما هدیشو داد آرزو میکنم همه به حاجتاشون برسن🙏

واااایییی چقدر خوشحالم ،امیدوارم ۹ماه زیبا و بدون استرسیو پشت سر بزاری گلم

ممنون بانو جان لطف داری عزیزم ان شاالله به زودی روزیه شما بشه بیای و ما رو خوشحال کنی😘

ممنون بانو جان لطف داری عزیزم ان شاالله به زودی روزیه شما بشه بیای و ما رو خوشحال کنی😘

خدا از دهنت بشنوه

[QUOTE=106354711]ممنونم عزیزم لطف دارین ان شاالله روزی خودتون بشه [/QUOTE

از روزی که علایمت شرو شد تا امروز چن روزه؟من ۲۶شهریور شرو شده علایمم نفخ شدید و درد پری شدید داشتم اونروز.کی بی بی بزنم؟با مقایسه ی مال خودت