2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 164 پست

من اعتقادی  ندارم به این مساله

به طور مثال یه نفر یه بدی در حق شما کرده و اون آدم ممکنه تا آخر عمرش چندین اتفاق بد واسش بیوفته حالا میتونه زمانش نزدیک باشه یا دور ولی دلیل نمیشه که شما فکر کنی اتفاق بدی اگه واسش بیوفته حتما بخاطر اون بدی بوده که در حق شما کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بدی دیدم..

چندسال بعدش تو یه تصادف وحشتناک مرد..قبل اینکه خبرمرگشو بدن خوابشو دیدم...

بعد که شنیدم مرده،فهمیدم روحش درعذابه که اومده به خوابم...

دلم میخاد ببخشمش...ولی انگار نمیتونم...

چندین بار زبونی گفتم خدایا بخشیدمش...ولی بعضی وقتا که یاد کارهاش میفتم ناخودآگاه نفرینش میکنم...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
عروسیت تموم شد .بد بود اما گذشت .به تقاص اون روز که سختی عالمو کشیدی الان سعی کن بهش فک  نکنی و ...

اخه تموم نشد 

حتی یکسال از عروسیم گذشته اما دست برنمیدارن 

بابای خاله زنک اش مثلا اکه هوا تاریک میشد ما بیرون بودیم زنگ میزد کحایید ... خطرناک شب🤔

مثلا من با یه مرد بیرون بودم 

رفتم خونه مامانم ..شوهرم هماهنگ کرد با ننه و اجیش اومدن خونم گشتن حتی کابینت 

حس میکردم قشنگ 

یه روز سرزده برگشتم وسط راه 

قشنگ از خودشون پذیرایی کرده بودن 

رفتم تو اتاق .... مثل همیشه زبونم قفل شد 

هر وقت میام به یکی حرف بزنم و حقم بگیرم صدام میلرزه و اشکم میریزه و قلبم تپش میگیره 

فقط گفتم سلام رفتم تو اتاق خواب نشستم 

ننه اش هی گفت چرا نمیای بیرون

گفتم راحت باشید انگار بدون من راحترید 

وای وای

چه عربده هایی میکشید خونه پسرم دلم میخواد 

هی میگفت لعنتی 

بعد عصر مهمون داشتم دوباره پاشده اومده هی میگفت من باز اومدما ‌‌‌‌... با لبخنذ تمسخر 

منم نمی تونم جواب بدم مثل شاسکولا گفتم خوش اومدین 

دوباره شب اومد 

یا ابالفضل العباس علمدار 
من اعتقادی  ندارم به این مساله به طور مثال یه نفر یه بدی در حق شما کرده و اون آدم ممکنه تا آخر ...

پس فکرکنیم بخاطرچی بوده؟؟بدی ک درحق یکیدیگ کرده؟؟ادم بد باهمه بده همه ازش بدی دیدن بلاخره وقتی تقاصشو میده وجدان حودش میفهمه ک کجا چیکار کرده بیشترم همین عدابش میده

تسلیت میگم عزیزم خدارحمتش کنه .خوندم براش

خیلی خیلی ممنون گلم . خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
پس فکرکنیم بخاطرچی بوده؟؟بدی ک درحق یکیدیگ کرده؟؟ادم بد باهمه بده همه ازش بدی دیدن بلاخره وقتی تقاصش ...

کسی که به قول شما در حق همه بدی میکنه احتمالا وجدان آگاه و بیداری نداره که بعدا هم متوجه این قضیه بشه و عذاب وجدان بگیره

ناامیدم‌‌کردی ک توووو

نا امیدی نداره

باید تحمل کرد

منم یه نفر در حقم یه نامردی کرد که زندگیمو نابود شد ولی کاری از دستم برنمیاد و تا الانم که تقاصی پس نداده و منم فکر نمیکنم اگرم اتفاقی براش بیوفته بفهمه بخاطر این کار بدش بوده. چون اگه میفهمید این کارش چقدر نامردی بوده هیچوقت این کارو نمیکرد