2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 164 پست
ببین مادرشوهرم  با چنان زبانی بچه هاشو رام میکرد که بچه هاش اصلا باخانواده زنشون بد باشن   ...

اخه  این خانم زرنگه هستس بلده چطور با داماد چطوری رفتار کنه 

مادرای من وشما ساده هستن خواهر ساده مادر من گاهی منو ضایع میکنه از شدت سادگی 

من بدبخت از هیچ جا شانس نیاوردم

اخه  این خانم زرنگه هستس بلده چطور با داماد چطوری رفتار کنه  مادرای من وشما ساده هستن خوا ...

مامان منم 😂😂😂

ب سرعت نور تو فک وفامیل تاحرفی از من میشه ب نیم کیلو شلغم میفروشه منو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂خجالت ک نمیکشن هییییچ دومترم زبون دارن هرچیم از خدامیخوان سریع اجابت میشه دقت کردی؟؟شاید مشکل از ...

بابا بذار من بگم 

انقدر نمونه ام دارم 

نمیدونی روز عروسی من چکارا کرذن که من شنل پوشیدم برم 

من هدیه کربلا یه فامیل سر عروسی داذ 

دهن همه باز بودن 

باباش نذاشت بریم 

کثافت رفت یواشکی به یارو گفت اینا نمیان 

من هی منتظر بودم بگن اماذه باشید 

تو فکر پاسپورت بودم 

فهمیدم این خیر ندیده این کار کرده 

به زن طرف بخدا با کلی خجالت زنگ زدم 

هی پیچونذ و من من 

اخر سرم گفت الان دیگه گرون شده حالا یه روز میایم صحبت کنیم ...

الکی 

یا ابالفضل العباس علمدار 
واما من مادر شوهرم تازه عروس بودم کلی بد بود  یعنی هی ایراد میگرفت حرف میزاشت تو دهنم از خوانوا ...

یه بارم برا من دعا کن 

ضایع نشم

بخدا گفتم کاری نکنید سر دخترتون بیاد 

اون مارمولک هم بود 

نیش اش تا بنا گوش باز 

اما کو

یا ابالفضل العباس علمدار 
قبلا دو قاچ میخوردم  این دفعه تو نی نی سایت در مورد حساسیت به خربزه خوندم انگار تلقین کردم&nbs ...

کلی به حرفت خندیدم

شاید یه سرما خوردگی جزیی داشتی این زخم گلوت رو بیشتر کرده

ختی خربزه روی پوست دست بزنی پوستت رو میسوزونه

شوهرتو میگی طوطی؟؟

باباش اومد وسط بحث مون 

بعد پرو پرو به من میگه احترام خودت نگه دار

میگم شما احترام خودت نگه دار مگه من اومدم صدات کردم بیا؟؟؟

بعد باباش رفت اونور

شوهر طوطی صفت برگشت اولین جمله اش این بود احترام خودت نگه دار

انقدر نمونه دارم 

یا ابالفضل العباس علمدار 
بله این حرف درست  در صورتی که اون بقول شما عزیزش خودش یه سر ماجرا نباشه  من که ننه اش با ...

منم زن داداشم مجلس حنا بندون خودمو جنگ راه انداخت ...جوری که خانواده شوهرم هاج و واج نگاه میکردن نمیدونستن چه کنن بعد جمع کردن رفتن ..که بیشتر ابرو ریزی نشه جلو اونا ما خانوادمون به جون هم افتادن ...سختمه بگم ولی حلالش کردم .راصی نییتم تو عروسی دخترش این بلا سرش بیاد...میفهمم چقدر سختی کشیدی ...چیزی که هیچ وقت یادت نمیره .

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
باباش اومد وسط بحث مون  بعد پرو پرو به من میگه احترام خودت نگه دار میگم شما احترام خودت نگه د ...

این و کاریش نداشته باش بنده خدا تازه داره حرف زدن یاد میگیره 😂😂

باعرض معذرت

کلی به حرفت خندیدم شاید یه سرما خوردگی جزیی داشتی این زخم گلوت رو بیشتر کرده ختی خربزه روی پوست دس ...

من قبلا بخدا حساسیت نداشتم 

سرماخوردگی هم نداشتم

حالا اینا بماند مهم نیست 

رفتار مادرشوهرم و حرفی که اومد زذ ناراحتم کرد 

یا ابالفضل العباس علمدار 
 جای من نیستین نمیدونید چه کرده  ولی تنها کسی که در موردش این حرفو‌میزنم همون آدمه چون خد ...

کاری به اون ندارم ولی از ته دل از خدا میخام دلتو اروم کنه ..و اینققد خوشبخت بشی که یه روزی بگی گور پدر اون بابا که منو ازار داد...مهم الانمه که خوشبخت خوشبختم.برات صلوات میفرستم 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
منم زن داداشم مجلس حنا بندون خودمو جنگ راه انداخت ...جوری که خانواده شوهرم هاج و واج نگاه میکردن نمی ...

چ دلی داری تو دختر ... مجلستو خراب کردن باز میگی حلال ب همین راحتی کاش منم مث تو دل گنده بودم