2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 164 پست
اخه واقعا باید ببینی در جایگاه حق نشستی یا داری یه طرفه به قاضی میری این مثل دعای بارش باران هست یک‌ ...

شایدم ب قول شما دوست عزیزما زیادی تمرکز کردیم رو اینک انتقامو ببینیم ب چشممون جواب نمیده درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرم موقعی که فهمید بچم دختره به جای تبریک گفتن بهمون گفت پوستتون کندس بعد که میخواست به دنیا ...

ولی انگارشوخی میکردها بعضیها بلد نیستن شوخی کنن فقط گند میزنن

❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟💗❤💗فقط خواستم با عکس پروفایلم ست شه😛
دومادشونو منطورت بود؟؟😑😑

اره دیگه الان شوهرم من با دامادشان رابطه نداره و این موضوع خیلی مادر شوهرم رو اذیت میکنه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
اخه واقعا باید ببینی در جایگاه حق نشستی یا داری یه طرفه به قاضی میری این مثل دعای بارش باران هست یک‌ ...

من نه مریضی نه مرگ نه تو جا افتادن 

اینا رو اصلا نمی خوام 

فقط دوست دارم جواب بگیره 

من یه دوستم تو عقد جدا شد 

همسایشون اشک مامان دوستم در اورد با طعنه هاش 

دوستم محجبه تحصیلکرده زیبا 

اما چون خانواده ساده ای بودن و همه رو خوب میدیدن به خواستگاری یه دوست برا برادرش اعتماد کرد و انگور خوب دست شغال افتاذ 

حتی تحقیق کردن همه گفتن خوب ان 

اما از درون داغوووووون بود 

چه فایده؟؟ کو جواب؟؟

پسر الان بچه داره 

دوست من چی .... چون چندماه عقد بوده خواستگارای بیخوذ به خودشون اجازه خواستگاری میدن

یا ابالفضل العباس علمدار 
کارهایی که پدرشوهرم یا دختر مارمولکش  از عقد تا بعد عروسی سرم اوردن  فراتررررر از بالای ...

اونا از نادونی خانواده شوهر و دفاع نکردن خانواده شما بوده...  شاید هم سالها بعد خدا جواب بده من دیدم حتی بعد 10 سال طرف تاوان داده

من دیدم به چند ماهم نکشید اما بازم دلم راضی نمیشه مرگش به بدترین شیوه ممکن و دقیقا بلایی که سرم آورد ...

برای خودش حرفی ندارم ....ولی یاد بگیریم از عزیزای کسی اسم نبریم ....فک کن یکی از ما ناراحت بشه خدا رو قسم بده با عزیزامون امتحانمون کنه ...خیلی سخته .جدا از خودمون که نابود میشیم زندگی اون طفل معصوم عزیز هم فنا میره....هر کی بدی کرده و تقاص میخاید خودشو با خدا طرف حساب کنید نه عزیزاشو .....نطر شخصی من بود البته ...خودمم جیگر سوختم ولی دلم نمیاد یکی دیگه رو بدبخت کنم بخاطر اینکه مادرش منو تا ته چزونده...

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)