2777
2789

اونایی ک اعتقاد ندارن لطفا هیچ نظری ندن

اونایی ک اطلاع یا تجربه ای دارن ممنون میشم کمکم کنید حالم خیلی بده 

حدود یک هفته پیش رفتم پیش یه ملا حضوری ازش دعا گرفتم، گفت همیشه همراهت باشه

سوالم اینه حدودا چقدر طول میکشه نتیجه رو ببینم؟

حالم خوب نیس هرروزم بدتر میشم

در قفس شیر رو باز کردی

خب میتونی نظر ندی چرا اصرار دارین تو هر بحثی شرکت کنین اصلا میخوام خودمو بندازم تو چاه ب شما چه

.بعدشم اطلاع ندارین حرف بیخود میزنین چرا

دعای رحمانی گرفتم یعنی از آیه های قران از یه ادم مومن

دعای شیطانی ک نگرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا درست میگید و مورد تایید هستش اون دعا در حد مقتضی عمل میکنه 

مشخص نیست چند روز 

ولی آثار دیگه ای هم داره که فورا اثر میذاره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه واقعا درست میگید و مورد تایید هستش اون دعا در حد مقتضی عمل میکنه مشخص نیست چند روز ولی آثار دیگه ...

در حد مقتضی یعنی چی

مثلا چه آثاری داره

در ضمن عزیزم چرا باید دروغ بگم

من خودم اینجا دنبال دعانویس میگشتم بعدش فهمیدم هرکی اینجا معرفی کنه تبلیغ الکیه رفتم حضوری ی جای دور پیدا کردم اصلا شماره هم نداره

در حد مقتضی یعنی چیمثلا چه آثاری دارهدر ضمن عزیزم چرا باید دروغ بگممن خودم اینجا دنبال دعانویس میگشت ...

مجموعا مراجعه به دعا نویس توصیه نمیشه 

نکته بعدی شما میتونید خودتون هم دعا رو بخونید یا بنویسید 

برای ایجاد باران باید ابر باشد و باد نباشد تا ابر را نبرد جای دیگر 

دعا ابر رو ایجاد میکنه ولی گناه باد میاره و ابر رو جابجا میکنه 

ممکنه گناه بیاد و جلوی اون مقتضی رو بگیره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خب میتونی نظر ندی چرا اصرار دارین تو هر بحثی شرکت کنین اصلا میخوام خودمو بندازم تو چاه ب شما چه.بعدش ...

منم از نماز  یک نفر ظاهر مومن گرفتن گفت رحمانه گرفتم همسرم رو توی خونه شبح دیدم تو فاصله ی نیم متری محو شددوووووو

دعا رو باز. کردم دیدم از شیاطین کمک خاسته بماند که چیا شنیدم