2777
2789

من الان ۴ ساله دارم کار میکنم.

وقتی بری مربی بدنسازیت بهت برنامه میده. 

باید تغذیت رو درست کنی و از روغن و شیرینی کمتر استفاده کنی. 

بدن هم طی حدود ۶ تا ۱ سال نسبتا فرم میگیره ولی بازم بستگی به عوامل داره. شاید ۱ سال و شاید هم چند سال طول بکشه. باید پشتکار داشته باشی رعایت کنی. باید حداقل هفته ای ۳ بار رو بری باشگاه. تحرک باید داشته باشی. چیپس   پفک و... رو بندازی دور و مداوم ورزش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حجم گرفته؟ 

اره خیلی خیلی هم پاهام هم باس ن ام. من از 96 میرم بادی پامپ 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
فقط مراقب باش سو..تین اسفنجی نبندی ک سی...نه هات اب میشه بدبخت میشی😐😑

من اصلا اسفنجی نمیتونم ببندم.... خودشون ۸۵😑😑  سهم ب اس ن رو خوردن... دوس دارم ب ا س ن م حجیم و گرد بشع

22yersold

خیلیم عالی.همسن منی...ولی بدنسازی ورزشیه ک فقط باس صبور باشی..‌و اینم هست اگر بفکر اون با سن های خیلی عالی هسی نیاز ب مکمل هست...بدون مکمل و ففط با رژیم و وزنه میتونی در حدی ک ژنتیکت اجازه میده عضله سازی کنی