2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خصوصا قسمت چونه... صورتممم به بند و همه چی واکنش نشون میده و جوش میزنه مو رو هم رو صورتم نمیتو ...

منم زیاد دارم قسمت چانه چند جلسه لیزر کردم خوب بود ولی خب هر چیزی نیاز ب ارمیم داره اگه اولش هرماه بری بعدش دوماه یا سه ماهی یبار باید بری چون پیازچه مو تا موقعی ک زنده ایم رشد میکنه مثل ابرو هاشور یا تاتو میکنن ک باید ترمیم کنی لیزرم همینجور من دیگه هزینه نداشتم برم 

منم زیاد دارم قسمت چانه چند جلسه لیزر کردم خوب بود ولی خب هر چیزی نیاز ب ارمیم داره اگه اولش هرماه ب ...

نه دیگه گفت ۶ تا ۸ جلسه ....

دستگاهی که استفاده کردید چی بوده؟

نه دیگه گفت ۶ تا ۸ جلسه .... دستگاهی که استفاده کردید چی بوده؟

منم بهم گفتن 8جلسه رفتم ولی خب رشدم میکنه بعد چند ماه 

الکسان 2019از این نوع دستگاها بود ک با پوست تماس نداره فقط اشعه میزنه 

بعضی دستگاها با پوست تماس دارن اول ژل مخصوص میزنن رو پوست بعد دستگاه میزارن من این قبول ندارم 

جاییک مو زائد نداری دستگاه نزار اونجا بزاره چون تشدید میکنه اون مکان مو زاید در میاد من الان اینجور شدم تا گردنم مو زائد در امده هر هفتع اصلاح😢😢😢

منم بهم گفتن 8جلسه رفتم ولی خب رشدم میکنه بعد چند ماه  الکسان 2019از این نوع دستگاها بود ک با ...

ای وای :/ گیج تر شدم☹

کلی هزینه کنی بعدش هیچی به هیچی☹

من الان دو هفتست بند نزدم تیغ میزنم که برم لیزر موهای پشت لبم افتضاح شدن با تیع اصن نمیدونم چه کنم الان

ای وای :/ گیج تر شدم☹ کلی هزینه کنی بعدش هیچی به هیچی☹ من الان دو هفتست بند نزدم تیغ میزنم که برم ...

اره داخل این مدت لیزر اصلا نباید بند بندازی فقط ژیلت باید بکشی من کلا پر مو هستم اینجور شدم 

شما برو 6جلسه هرماه ببین چطوره 

دوستم گفت چون پوستت سفید و موهات مشکی ان برات خوب جواب میده☹ میترسم برم کلی هزینه کنم اخرشم هیچی ن ...

کسی ک موهاش سیاه و زخیمن خوب جواب میده 6جلسه برو ببین چطوره نتیجشم بعد 6جلسه به من بگو 

اره داخل این مدت لیزر اصلا نباید بند بندازی فقط ژیلت باید بکشی من کلا پر مو هستم اینجور شدم  ش ...

منم پرموام بشدت☹

اصلا ژیلتم به صورتم نمیسازه لنتی😑

کسی ک موهاش سیاه و زخیمن خوب جواب میده 6جلسه برو ببین چطوره نتیجشم بعد 6جلسه به من بگو 

سیاه ضخیم قسمت چانه شاید تا حدی

ولی قسمت گونه هام نه

ضخیم نیست ولی مشکیِ مشکیه

اوهوم باشه : )

سیاه ضخیم قسمت چانه شاید تا حدی ولی قسمت گونه هام نه ضخیم نیست ولی مشکیِ مشکیه اوهوم باشه : )

برو حتما ان شالله ک جواب میده ولی شاید 6جلسه بری دیگه فک نکنی عمرا دیگه درنیاد امتحانش می ارزه